Niceszisz kérdése:
Írnátok nekem egyénileg bevált fogyás beindító módszereket/trükköket?
Figyelt kérdés
Sajnos 1 hónapja stagnálok. Rendszeresen futok és 1400kcal/nap étrenden vagyok. A fogyás megállt. Mit tehetnék?
Már lement 30 kg. De még szeretnék 20kgtól megszabadulni.
28/nő 170cm magas 90 kg.
2020. szept. 30. 19:25
1/5 anonim válasza:
Türelem. Esetleg megpróbálhatod, mivel eddig sok volt a deficit 2-300-al emelni. Illetve változtathatsz a makrók arányán.
2/5 anonim válasza:
Nézd azt is mit eszel, szóval változtass a makrotápanyagok arányán. Pl ha eddig több szénhidrátot, kevesebb zsírt ettél, fordítsd meg. Ilyesmi. És az energiabeviteled is nagyon kevésről indul ami nem jó.
3/5 anonim válasza:
* de egyébként a fogyásban lehetnek természetes stagnálások is. Én 64kgt fogytam eddig, 2 olyan hónap volt eddig összesen a 19- ből amikor egy deka sem ment le. Magától újraindult, csak türelmesnek kell lenni. 2. voltam.
4/5 anonim válasza:
Nagyon fontos a folyadék bevitel, mindenféle diéta nélkül is leadtam pár kgt mikor rászoktam hogy ébredés után rögtön megittam fél liter vizet, majd úgy fél óra múlva még egyet. Utána jön a reggeli. Egyébként az alacsony kalória bevitel sem jó hosszú távon, néha érdemes "csalni" egy kicsit mert a hirtelen bevitt plusz kalória megpörgeti az anyagcserét. Az sem mindegy hogyan viszed be az említett 1400 kalóriát, sokszor keveset érdemes enni, így a legkönnyebb kontrollálni az éhséget és folyamatos működésben tartani az anyagcsere rendszert. gratulálok az eddigi eredményedhez, további sok sikert!
5/5 anonim válasza:
Nekem a különféle turmixok segitettek. Minden nap turmixoltam. Pl Banan, spenot level, szár zeller, fahej és víz. A masik mixem pedig banan, cekla, repa es viz. Igy ment le nekem 10 kiló es semmit nem kellett dietaznom. Felprogettek az anyagcseremet ezek a mixek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!