178centi vagyok 70kg. akkor nagyon nagy tulsuly van rajtam?
Figyelt kérdés
2010. szept. 14. 15:28
1/11 anonim válasza:
Nem. Akkor nincs rajtad túlsúly.
2/11 anonim válasza:
Honnan tudjuk??? Nő vagy? Férfi? Tudod ez attól függ, hogy mit látsz a tükörben... kockás hasat, vagy lógó zsírpárnákat... Most komolyan. Majd jönnek itt okosok a BMI-vel, csak azt felejtik el sokan, hogy ugyanolyan magasságú és súlyú emberek között van aki full szálkás, van aki meg petyhüdt dagadék... Na szóval nézz tükörbe, az az igazi.
3/11 anonim válasza:
férfi vagy nő vagy?
azsem mind1 képzeld el..
amugy szerintme férfinak normális de még nönek is elmegy
4/11 anonim válasza:
Második, szerintem 178/70-nel akkor sem lehet dagadék, ha még életében nem sportolt. Legfeljebb nem túl formás.
5/11 A kérdező kommentje:
nő vagyok !
2010. szept. 14. 15:42
6/11 A kérdező kommentje:
sportolok csak nem tul sokat!de változtatni fogok rajta.koszonom a válaszokat.
2010. szept. 14. 15:45
7/11 anonim válasza:
Ebből a súlyból ne fogyni akarj, hanem inkább kezdj el sportolni, és hetente-kéthetente centivel méregesd a derekad, csípőd. Így majd látod, ha elkezd lemenni a zsír, és a helyére izom kerül. De a kilók önmagukban semmit sem jelentenek.
8/11 anonim válasza:
Akkor mindenképp sportolj többet.
10/11 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok .
2010. szept. 14. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!