Hízni szeretnék ezért kényszeresen elkezdtem enni, lehet
belőle bajom?
Figyelt kérdés
Normál a bmi-m de magamat soványnak látom és a környezetemtől is többször megkaptam már, hogy miért fogyózok? Pedig ez nincs így, rendszeresen és normálisan étkezem de képtelen vagyok a hízásra. Néha egy "zabálósabb" hét után ráugrok a mérlegre és hihetetlen feldühít hogy egy deka sem jött fel. Emiatt már kényszeresen eszek, olyanokat amivel eddig vigyáztam: temérdek ch, zsírok.
Pszichológiai problémám van, mert alapból jó a közérzetem és egészséges is vagyok jó kondícióval, de nem tudom száműzni a fejemből a soványságot és amikor valaki erre még megjegyzést is tesz, akkor végleg bepánikolok.
Mit tehetnék szerintetek?
(ilyen kategória nincs, de talán van átfedés, azért került ide)
A street workout radaron van egy ideje, csak még nem tudom pontosan, hogyan kezdjek bele.
10
Egy átlagos napon 2800-3000 kcal, de nem ritka mostanában a 3500.
2022. márc. 30. 15:28
12/13 anonim válasza:
Ha gondolok tudok ajánlani pár videót.Ezt a sportot érdemes elkezdeni, mert ennek nincsen vége.Mindig lesz egy célod.Persze számit a genetika, mivel a legtöbb ember sajnos azért hagyja abba, mert nem lát/érez magán fejlődést és elmegy az összes motiváció..Elején velem is ez volt, de az azért mert semennyire nem értettem hozza.Meg még ahhoz sem, hogy mitol epul az izmomzat.De mostmár szerencsére tudom kezelni ha elmegy a motiváció. Szóval majd ha szeretnéd elkezdeni, írj privátba és küldök pár videót amit érdemes megnézni
2022. márc. 30. 15:48
13/13 anonim válasza:
De igazábol először csak az alapokkal kezd.Legyen meg a például a fekvőtámasz stabilitás,lapocka stabilitás és még rengeteg fontos dolog van.Ha ezeket az elején elkezded, hamarabb érsz el jó eredményt minden értelemben. Próbáld meg még ma elkezdeni otthon, minnel hamarabb annál jobb:D Így hogy nem tudok rólad semmit,nem is akarok edzéstervet adni, mert lehet ami másnak jó az neked nagyon rossz. És ez forditva is. Tehát ha érdekel írj privátban és segítek
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!