Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék 12-13 kilot...

Hogyan tudnék 12-13 kilot leadni jővő nyárig?

Figyelt kérdés
Köv nyáron lesz az esküvőm és addig szeretném leadni a felesleges kiloimat..nem akarom hirtelen, gyorsan, hanem inkább megfontoltan és lassabban, hogy ne szökjön vissza rám..hogyan kezdjem el? szerintetek mik a főbb szempontok, amiket csináljak, vagy ne csináljak?
2010. szept. 14. 12:07
 1/7 anonim ***** válasza:
95%

Reggelire egyél barnakenyeret,sok zöldséggel,paradicsom paprika,sonkával,sajttal,túróval.

Vagy ehetsz zabpelyhet az még jobb,naturjoghurttal,vagy tejjel,gyümölccsel.Ehetsz tojást is

Ebédig tizoraira gyümölcsök,most ugyis sokféle van,vagy joghurt,kefir.

Ebédnél sovány husik (pulyka,csirke, hal) Köretnek ne tésztát és krumplit,inkább rizst,párolt zöldségeket,salátákat. Levest is nyugodtan ehetsz.

Uzsira joghurt,kefir,gyümik,zöldségek,saláták.

Vacsorára már kerül a kenyeret,tésztát,ilyesmit semmiféleképpen,inkább fehérjedus ételt egyél,vagy zöldséget gyümölcsöt.

Cukros üditőket kerüld,a tésztát,a fehékenyeret,és igyál sok ásványvizet.

Lehet,hogy nem tökéletes a menü,de én igy fogytam le ,igaz rajtam csak 10 kiló felesleg volt. Én kocogni jártam,de tornát uszás is jó. A neten nagyon sok aerobic,vagy alakformáló dvd,jóga,pilates fentvan. Már egy fél ora mozgás is nagyon sokat számit,de a legfontosabb az étrend.

Sok sikert kivánok,remélem tudtam segiteni.

Ja és sose éheztesd magad,gyümölcsöt,zöldséget egész nap szabad enni ( kivétel pl a banán és a szőlő).

2010. szept. 14. 12:22
 2/7 Donadona válasza:
91%

Én is ezzel küzdök

Nem is hittem el hogy napi 5x-i evéssel fogyni lehet

Próbáld ki 2 hétig az alatt már látszania kellene valaminek

Ne csüggedj ha lassan is megy Kevésből nehezebb fogyni mint sokból

egyél naponta 5x

igyál napi 3 l tiszta ásványvizet( ha minden evéshez iszol 1/2 literet akkor estére már csak 1/2 -t kell

reggel 6 óra 1 kockasajt

10órai 1 nagyobb alma vagy körte, eper. dinnye

12 óra sok nyers zöldség(paradicsom/paprika/uborka stb

hozzá csirke/tojás/sajt/túró(vagy-vagy)

15 óra ugyanaz

18 óra 1 kefir

2010. szept. 14. 12:55
 3/7 A kérdező kommentje:

Igen barnakenyeret szoktam venni, pontosabban Északi magvas kenyeret, sokáig jol, legalább egy hétig, igaz nem olcso mert 6-700 ft, de izre is jó, a lipóti pékslg érulja asszem..

A három liter napközben nehezen megoldhato, mertnem járhatok a mhelyemen ki pisilni annyiszor:-(

De este pótolom:-)

Asszem ma elkezdem az otthoni tornát, fitvideo.hu-n:-)

a jázmin rizs vajon hizlalo?

2010. szept. 14. 13:40
 4/7 anonim válasza:
Ha akarod osszeallithatunk egy szemelyreszabott dietatervet:) csak irj mailt a gogyimogyi@citromail.hu -ra es megbeszeljuk a reszleteket.
2010. szept. 14. 21:06
 5/7 anonim ***** válasza:
gogimogyi ingyenes ez az összeállítás?
2010. szept. 15. 08:08
 6/7 anonim válasza:
persze! en is atestem ezen, es idokozben megtanultam ezt-azt, hogy mi es mennyire valik be,kulonbozo szemelyeknek.
2010. szept. 15. 09:56
 7/7 A kérdező kommentje:
gogyimogyi máris irok neked mailt:-))))
2010. szept. 15. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!