Kika200 kérdése:
Hány kgnak nézek ki és szerintetek mennyit érdemes fogyni? Van egy lányom 1.5 éve szültem előtte 10 kgval voltam könnyebb viszont úgysem tetszettem magamnak
2022. márc. 23. 13:54
21/21 Cubina válasza:
Én 80 kilót mondok, Photoshop nélkül. Én is kb. így néztem ki 82 kilósan, a centi is majdnem ugyanaz, csak nekem vékony (volt) a lábam, viszont fel voltam mindig puffadva, súlyos hormonzavar miatt volt a kövérség.
Egy nagy műtét után lassan elkezdtem fogyni, most vagyok 58 kg a 166 centihez. Neked is le kéne adni úgy 20 kilót, de lassanként, mert különben lógni fog rajtad a bőr.
Legszívesebben megmutatnám, milyen szörnyen néztem ki 82 kilósan (ruhában) a puffadt gyomrommal, de lehet hogy sokan nem tudnának éjjel aludni a látványtól. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!