Hány kgnak nézek ki és szerintetek mennyit érdemes fogyni? Van egy lányom 1.5 éve szültem előtte 10 kgval voltam könnyebb viszont úgysem tetszettem magamnak
Azt, hogy honnan fogysz, nem tudod meghatározni. Kalóriadeficitbe kell kerülni egyenletesen, hosszú időn keresztül és akkor szép lassan eltűnik a zsír.
Ezután lehet elkezdeni izmot építeni. Amíg fogsz, nagy izmosodásra ne számíts, az kalóriadeficitben lehetetlen.
Vagy 10 kg plusz lehet rajtad. Csak tónustalan, plötyi vagy.
Az edzőterem látszik a fenekeden, meg a hajlítódon, de az ugye pózolós, pucsítós, szűk ráadásul fekete ruhás kép.
Folytasd a súlyzós edzést és emeld a fehérjét, de figyelj a kalóriákra!
Keress egy profit aki edzésben, étrendben segít, ez plusz pénz, igaz, de ha megtanulsz hatékonyan edzeni és jól kajálni, akkor jól fogsz kinézni.
“ de a lábáról nem megy semmi ”
Szerintem onnan nem is kell, az első kép alapján. Azért jó lenne tudni egy magasságot is, viszont 10-nél többet nem mondanék.
Nekem a hasam volt nagy, leadtam, és kb. 5 kiló volt mérleg szerint.
Olyan 75-80 körül tippelnélek. Bár jó lenne tudni a magasságodat is..
Egy kis sporttal egész szép alakot tudnál elérni, izmosodnod kéne, meg feszesedni..
8-10kg ot mondanék
Kb 75 kg-nak tippelnélek meg
163 cm vagyok és 71 kg én olyan 55 ig simán le mennek és ez lenne a cél nyárig már 2hete el kezdtem az étrendet jövő héttől pedig be iktatom az edzéseket remélem sikerül elernem amit szeretnék
És köszönöm szépen mindenkinek
Nem vagy kövér, csak totál formátlan, és ezért nem tetszel magadnak.
Nincsen izmod, tónusod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!