Mit tegyek, hogy lemenjen a hasam?
Zsírt sajnos nem igazán lehet hatékonyan égetni ugrálással / standard mozgással.
Amikor gyorsan kell a szervezetnek a kalória, akkor az izmoktól vonja ezt el. Ezért nagyon jó az aerobic, fitness... alak formálásra.
De a zsírt csak akkor kezdi el égetni jelentősebb mennyiségben, ha kis energia igényű mozgással terheljük.
Ilyen pl. a séta.
És megint sajnos, de ez viszont időigényes. Aki zsírt akar égetni, annak 30-40 perc kell, míg a lassú igénybevétellel megindítja a folyamatot.
Azaz sétálni (futópadozni...) kell egy bő félórát úgy, hogy a hangod már kezdjen el elakadozni, de ne lépj át "csuromvizes" tempóba.
Időigényes, de működik. És persze ahogyan az előttem hozzászóló írta, kalória deficit.
Mert ha visszatöltöd, jó eséllyel az is pocira fog menni.
Ami jó van benne, hogy ha így fogysz le, nem fogsz gyorsan vissza hízni pocakra. Max. popsira.
Én nehezen tudom elképzelni , hogy ezekkel a paraméterekkel fogynod kellene vagy nagy lenne a hasad. Ez tökéletes súly neked.
( én 177 centi vagyok és 65kg. 60 kg alatt úgy nézek ki mint egy anorexiás zsiráf )
Ha mègis akkor az vagy szétnyílt hasizom vagy valami étel intolerancia okozta puffadás lehet.
Nézted a hasizmodat, hogy szét van-e nyílva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!