Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Éjszakai műszak vs fogyás?

Éjszakai műszak vs fogyás?

Figyelt kérdés
Másfél éve életmódot váltottam, teljesen lemondtam a cukorról, lisztrôl (ha természetesen van jelen, pl gyümölcsben, úgy eszem). Szépen fogyogattam is, a fehérjén van a hangsúly, amellett eszem zöldséget meg gyümölcsöt. Viszont hol éjjeli, hol délutános műszakban dolgozom, össze-vissza eszem és alszom emiatt, három hónapja visszajött rám öt kiló, és totál megálltam a fogyásban. Fizikai munkát végzek, heti ötször kerékpározom - nem nyuggertempóban, és mégsem fogyok tovább. Még van rajtam 15kg felesleg, hogyan tudnám ezt leadni?
2022. márc. 21. 21:20
 1/8 anonim ***** válasza:
56%
Ferfi vagy no vagy? Nagyon nem mindegy
2022. márc. 21. 22:26
 2/8 anonim ***** válasza:
67%
Mit eszel? Keményítős ch-kat vedd lejjebb! Amúgy jó az irány.
2022. márc. 22. 01:35
 3/8 anonim ***** válasza:
56%

A délutános műszak a legjobb ilyen szempontból, hogy nem terheli meg a szervezetet.

A reggeli(hajnali) műszak és az éjszakás viszont felborít mindent, még nálam a mensest is. Hízni nem híztam a 3 műszaktól, viszont most fogyózom, kíváncsi leszek, hogy tudok e fogyni 😅😅

Esetleg nem eszel több csokit (éjjel), cukros dolgokat? Érdemes összeszámolni a kalóriákat, mert az is számít, mennyi szénhidrátot, cukrot veszel magadhoz.

2022. márc. 22. 08:36
 4/8 anonim ***** válasza:
28%
a délutános műszak nem terhel meg? fszt nem. a magad nevben beszélj. POnt a regges mszak terhel a legkevésbé , csak enni kell előtte
2022. márc. 22. 09:28
 5/8 anonim válasza:
Én is fogyni akarok épp.
2022. márc. 22. 13:29
 6/8 A kérdező kommentje:

Elolvastátok a kérdést? Semmilyen csokit meg szénhidrát tartalmú dolgot nem eszem, csak gyümölcsöt. (Ami ez a kategória. Alma, eper, áfonya, kiwi, ananász, narancs, málna.)

De üdítőket sem iszom, kávéba, teába nem teszek cukrot, nem eszem kekszet, chipset, a krumplit nem is szeretem.

2022. márc. 22. 19:28
 7/8 anonim ***** válasza:
62%
Sehogy.megállt az anyagcseréd.valszeg pajzsmirigy alulműködés van az éjszakázás miatt.Vérvétel kimutatja.
2022. márc. 22. 20:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Mindegy mikor eszel, számold a kalóriákat, ha deficitben vagy, fogyni fogsz.
2022. márc. 24. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!