Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ossze zavarodott a testem?

Ossze zavarodott a testem?

Figyelt kérdés
Már 1,fel honapja szedek hashajtó teát és az utobbi időben azt vettem észre hogy hiába sokat eszek, szinte zabalok és másnap reggel Soványabb vagyok
2022. márc. 21. 15:35
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%

Hogy lehet élni ennyi iq szintel?

Nem érted hogy miért fogysz a hashajtótol?őszintén gratulálok sikerült szétbarmolni a teljes emésztőrendszered.

2022. márc. 21. 19:09
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem a tested zavarodott össze, az teljesen normálisan működik. Ellentétben az agyaddal.
2022. márc. 21. 19:28
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Minek fosatod magad? Nem tudsz xarni?

Hagyd abba, mert káros, és úgy zabálj, nyugi, minden felszívódik és kövér leszel, mint egy coca 😃😃🤣🤣

2022. márc. 22. 08:44
 14/17 NTBS ***** válasza:
Fokozatosan hagyd el a teát és csökkentsd a kalóriabevitelt az átlagérték környékére. Illetve menj orvoshoz.
2022. márc. 22. 13:30
 15/17 anonim ***** válasza:

Egy-egy hashajtózástól nem fogy az ember. Ha azonban hónapokig szejjelbsztad az emesztőrendszered, mar minden átmegy rajtady semmit nem képes felszívni a szervezeted.

Gratu, évek lesz mire helyreáll az emesztőrendszered, ha szerencsés vagy.

2022. márc. 24. 10:02
 16/17 anonim ***** válasza:

Mivel a vékonybélben történik a felszívódás nagyrésze, így persze, hogy fogyni fogsz, mert nincsen ideje felszívódni a tápanyagoknak.

Én 20 kg-t fogytam a fel nem ismert cöli miatt, pedig ettem rendesen - csak éppen semmi nem szívódott fel.

2022. márc. 25. 16:03
 17/17 A kérdező kommentje:
#16 Hogy mi miatt? Mi az a cöli?
2022. márc. 25. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!