Ez sima depresszió vagy valami más is?
Ha 14 és 30 év között vagy, akkor lehet KAPUNYITÁSI PÁNIK. (Olvass utána az interneten, hogy mi az.)
Nekem is nagyon sokáig volt olyan időszakom, amikor hasonló átmenetek voltak fiatalkorban. Sokáig nem találtam a helyem, és ehhez hasonlók.
Aztán egyszercsak elkezdtem megtalálni önmagam, de akkor meg édesanyám hosszú betegsége és haldoklása kezdődött el. Azt kellett végigkísérnem hosszú éveken át.
Most pedig középkorú vagyok, és a koronavírus miatt bizonyos fokig krízishelyzetbe szorultam. Lehet, hogy ez is közrejátszik a hangulatzavarodban valamennyire. A létbizonytalanság érzését akár fokozhatja is egy bizonyos mértékig a jövőképtől való félelem.
Semmi gond! :)
Nem biztos, hogy annyira nehéz lesz minden! Kapsz majd segítséget is a megfelelő helyről a megfelelő időben - ha nehézségeid lennének! (Én is kaptam segítő embereket kríziselyzet idején.)
A felnőtt lét nem csak és kizárólag a 18. születésnappal kezdődik! (Legtöbbször az élet hozza majd a megpróbáltatások özönét.)
Nekem 32 éves koromban hozta el édesanyám betegségével és 45 éves voltam, mikor meghalt (65 évesen.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!