Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Már az őrület szélén állok, teljesen kifordultam magamból, mindezt miatta, és nem akar változni a helyzet?
Van egy fiú, akit én annyira szeretek. Olyan zárkózott,csendes fiú, én mégis szeretem.
Sajnos nem tudtam parancsolni a szememnek és a szívemnek, egy osztálytársról van szó.
Ezért mindennap próbálom felhívni magamra a figyelmet, vagy csak rá figyelni,és teljesen kifordultam magamból. Ez az állapot kihat a családi életemre is, és úgy mindenre, a hangulatomra, kedvemre.
És ennek ellenére mindennap szembesülök a látványával, és vele. A közönyösségével. Az utóbbi időben mintha át is nézne rajtam(pedig nem szolgáltam rá, nemrég még olyan jó viszonyunk volt)
Hogyan engedjem el?(igazából az a baj, hogy nem is akarom...de közben meg felőrli az egész életem) Mit tegyek ilyen helyzetben?
Mit tudtok hozzászólni ehhez az esethez?
Elkéne fogadni hogy nem akar semmit tőled és nem lengetni magad neki, meg a reakcióit figyelgetni.
Ignoráld, ne vegyél tudomást te se róla és barátkozz új emberekkel.
Igyekszem majd.
De annyira reménykedek. Tudom,hogy szánalmas. Mégis ez van.
Talán mégis akar valamit. Talán ő is szeret.
(sokkal visszafogottabban szeretnék feltűnni neki, nem lengetek semmit :D és igazából mindig csak akkor pillantok rá, amikor ő nem figyel)
ha akarna valamit, lépne
tudom, fáj, de ne álltasd magad!!
"Olyan zárkózott,csendes fiú"
Ha tényleg ilyen, akkor neked kell lépned. Amint jól érzi magát melletted és feloldódik, nem lesz olyan zárkózott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!