Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ossze zavarodott a testem?

Ossze zavarodott a testem?

Figyelt kérdés
Már 1,fel honapja szedek hashajtó teát és az utobbi időben azt vettem észre hogy hiába sokat eszek, szinte zabalok és másnap reggel Soványabb vagyok
2022. márc. 21. 15:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem, pusztán kif.sol magadból minden tápanyagot, azért vagy soványabb. Majd akkor fog összezavarodni, mikor abbahagyod, és vagy visszahízol, vagy tea nélkül nem fogsz tudni wc-re menni és szembesülsz a maradandó károkkal, amit ezzel okoztál.
2022. márc. 21. 15:49
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Mitől lenne összezavarodva? Nyilván az állandó hashajtás miatt üresek a beleid. Borzasztóan káros, amit csinálsz!
2022. márc. 21. 15:50
 3/17 A kérdező kommentje:
De azt mondjak hogy mire hat a tea, vagy a gyógyszer addigra fel szívódik a kaloria akkor hogy van ez?? Nem értem
2022. márc. 21. 15:52
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne lennél soványabb, ha hashajtót szedsz? 🤦🏽‍♀️ 1,5hónap is sok, most már kezdj el leállni vele, mert tönkreteszed az emésztésedet, és igaza van az #1-esnek, maradandó károkkal jár, és ha még tovább csinálod alig fog tudni visszaállni a szervezeted arra, hogy magától legyen székleted, nem csak a hashajtó segítségével.
2022. márc. 21. 16:00
 5/17 A kérdező kommentje:
De látom nem értitek xd Szo szerint zabalok egy nap vagy 3E kalória es ez mind édességbol tevődik ossze, es igy hogy lehet hogy nem hizom??
2022. márc. 21. 16:30
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavarodott össze. Ezt okozza a f@sás. Akkor lesz gáz amikor leállsz vele, mert a beleid nem fognak rendesen működni.
2022. márc. 21. 17:04
 7/17 anonim ***** válasza:
89%
mert te egy unikornis vagy
2022. márc. 21. 17:22
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a hashajtó tönkreteszi a beleidet, ezért egy idö múlva - pl nálad most - már nem tud felszívódni semmi a bevitt ételekböl.
2022. márc. 21. 18:08
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha kifosod amit ettél, akkor a tápanyag nem tudott felszívódni, szóval nem volt rád hatással a kalóriaszám.

Egyébként meg nagyon bután csinálod, ráfogsz még faragni.

2022. márc. 21. 19:00
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Honnan jött ez a zseniális ötlet? Valamelyik ostoba celebtől?

Próbálj meg szép lassan, fokozatosan leállni vele, és nagyon figyelj rá, hogy rengeteg rostos anyagot fogyassz. Másfél hónap alatt teljesen szétbarmoltad az emésztőrendszeredet, évekbe telhet, hogy rendbejöjjön.

2022. márc. 21. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!