Napi 3 km-es kb félóra kutyasétával tényleg le lehet fogyni?
Figyelt kérdés
Tegnap séta közben beszéltem kutyás 50es férfial, 10kg-t fogyott 3 hónap alatt csak kutyasétával. És mindent evett amit eddig.Ez létezne?2022. márc. 21. 08:28
11/21 anonim válasza:
Simán létezik ilyen, mivel nem tudhatod, mi változott még az életében, s valójában ő se tudja. Simán ehet kevesebbet úgy, hogy észre sem veszi, lelkileg is változhatott, ami szintén kihat az étkezésre stb.
12/21 anonim válasza:
Andizsuzsi én azért pontoztam le, mert egyszerűen nem igaz. Napi fél óra séta nagyon kevés mozgás, alig van intenzitása, és ha egy kicsit is falánkabb az ember, simán hízik is mellette.
Heti 1 kg fogyáshoz intenzív fogyókúra kell.
13/21 Andizsuzsi válasza:
"Andizsuzsi én azért pontoztam le, mert egyszerűen nem igaz."
Akkor most ennek fussál neki újra legyél kedves.
Kérdés: Napi 3 km-es kb félóra kutyasétával tényleg le lehet fogyni?
Válaszom: Napi 3 km-rel biztos, hogy nem.
14/21 A kérdező kommentje:
Szakaszost is bevezettem mellé, 16/8.jövő héten mérlegelés kiváncsi leszek lesz e változás.most kitoltam 1 órára a sétát, napi 1500 kcal.
2022. márc. 22. 10:09
15/21 NTBS válasza:
Csökkentsd a kalóriát és fokozatosan növeld a mozgást. Az fog hatni. Mondani bárki mondhat bármit.
16/21 after stroke válasza:
Ha ebéd helyett sétáltatod a kutyát, akkor biztosan.
17/21 anonim válasza:
Ha mellette mérsékletesen eszel, akkor igen.
18/21 A kérdező kommentje:
Ma reggel mérlegelés volt, 1.2 kg mínusz, de ez lehet csak a vízveszteség
meglátjuk, ma folytatom a sétát+1500kcal kaja és jövőhéten kiváncsi leszek lesz e súlyvesztés.
Viszont tegnap mekit zabáltam 1 felix fox hambi 700 kcal+1 mcfreeze 500kcal.meg reggelire 2 főtt tojás.na ezt nem kellett volna.😩😩😩
2022. márc. 28. 07:48
19/21 anonim válasza:
Azért azt megjegyzem, hogy napi félóra nagyon kevés a kutyának is!
20/21 A kérdező kommentje:
Kerti kutya de lehet kötekedni! Már megszoktam itt a gyk-n.Itt mindenki tud mindent!!!
2022. márc. 28. 09:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!