Hogyan tudnék vadlibol fogyni?
Tudom hogy nem lehet 1-1 testreszbol kulon fogyni, de! Csinaltattam magamnak egy lovaglocsizmat, ami nyaron meg teljesen jo volt, de mostanra alig jon fel a vadlimra. Nagyon elvagyok keseredve, mert drága volt es alig volt a labamon. Az a baj hogy nagyon izmos a vadlim tehat meg nem is az h a túlsúlyos lennek. Most nem reg kezdtem a dietat reménykedem hogy kicsit lejebb megy, de a vadlimon sosem lattam meg valtozast.
Jah egyébként csak a jobb labamon problema a ballal nincs baj. Orulnek ha adnátok tippeket. Köszi
"Tudom hogy nem lehet 1-1 testreszbol kulon fogyni" - úgyvan
mivel izmos vagy, 'sajnos' ez ilyen marad, ahhoz izmot kéne leadni hogy ne legyen akkora a vádlid, nem zsírleadás, az ha lovagolsz akkor minimális
Ha alapból nincs sok zsír rajtad akkor nem fog ez menni, de ha még van is rajtad akkor is a legtöbb ember viszonylag kevés zsírt tárol a vádlijánál egyértelmá mozgási okok miatt.
Max akkor tudnál ha konkrétan éhezteted magad és elkezdi lebontani a tested az izmaidat, de csak azért hogy egy csizmába beleférjen a lábad, még akkor is ha drága, én tuti nem csinálnám meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!