Napi 3 km-es kb félóra kutyasétával tényleg le lehet fogyni?
Figyelt kérdés
Tegnap séta közben beszéltem kutyás 50es férfial, 10kg-t fogyott 3 hónap alatt csak kutyasétával. És mindent evett amit eddig.Ez létezne?2022. márc. 21. 08:28
1/21 anonim válasza:
A kalóriákon múlik. Ha a kutyasétáltatással együtt több kalóriát égetsz el, mint amennyit étellel-ittal beviszel, akkor fogyhatsz. Ha nem, akkor nem. Elsős matek.
2/21 anonim válasza:
Napi fél óra séta az semmi. Ha annyit eszel, mint előtte, akkor fél óra sétàtól nem fogsz fogyni, egy kis séta nem elég. Viszont ha odafigyelsz a táplálkozásra, kevesebbet eszel, akkor fogsz fogyni. Fél óra kutyasétáltatás valószínűleg nem elég arra, hogy kalóriadeficitbe kerül, csak ha figyelsz a táplálkozásra is. Amúgy én napi 1 órát sétáltatom a kutyámat, fogyok, de nem emiatt, hanem mert figyelek a kalóriákra is. :D
3/21 Andizsuzsi válasza:
Napi 3 km-rel biztos, hogy nem.
4/21 A kérdező kommentje:
Akkor kalóriaszámolás? Kutyaséta félóracsak 100 kcal mínusz elég gyenge
2022. márc. 21. 09:14
5/21 anonim válasza:
Inkább a kajálás számít. Ahogy írtad, ez nem olyan sok kalória mínusz.
6/21 anonim válasza:
#4 pontosan
tehát ha ugyanannyit eszel mellé akkor konkrétan semmi nem fog történni
de az egészségnek jót tesz mindenféle mozgás
7/21 anonim válasza:
Na én homeofficos világban mindennapos 4 km-es kutyaséták mellett híztam 10 kg-ot :D Ezt kb 4 hónap alatt sikerült összehozni, ha úgy nézem.
8/21 A kérdező kommentje:
Akkor napi kutyaséta reggel, 1500kcal kaja, és este tempós bringázás 1 óra.heti 1kg mínusz meglehet?
2022. márc. 21. 13:45
9/21 anonim válasza:
én 1500as kalóriadeficittel és mindennapos kutyasétával 8kg-ot fogtyam január 11óta
10/21 Andizsuzsi válasza:
Kíváncsi vagyok, hogy ki és miért pontozta le, hogy napi fél óra séta nem elég heti közel 1 kg-os fogyáshoz anélkül, hogy az étkezésen bármit is változtatna az ember?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!