Van egy csomag fagyasztott surimi-m, hogy készítsem el diétásan?
Sziasztok!
Nagyon belelendültem a diétába, pár hete elég intenzíven csinálom, 40 kg-t szeretnék leadni. A fagyasztóban találtam egy csomag ilyet:
Hogy készítsem el, hogy diétás legyen? Arra gondoltam, hogy összerottyantanám fokhagymával és parajjal, köretnek pedig egy kis basmati rizs.
Google nem a barátom, a netes receptek nem tetszettek annyira. Tudom, hogy minden beilleszthető az életmódváltásba, de nyárig szeretnék szép eredményeket elérni.
Hát ehhez köretként ne nagyon tegyél se rizst, se más komolyabb szénhidrát forrást.Alapból is magas a szénhidráttartalma.
Én zöldségkeverékkel enném meg.
Hát a rizs mint fogyókúra eléggé érdekes.
Én a surimit annyira nem szeretem de fokhagymásan jó lehet kísérletezni lehet még szojaszosszal de kevéssel és chilivel, mellé fokhagymás brokkoli , és oolong tea. :)
Holnap meg is csinálom ami van itthon :)
na ennek örülök ha így van..
nekem nem jött be, kb 4. éve vagyok lefogyva, ezt gond nélkül tartom, közben volt egy műtétem 6 hónapos fekvéssel, rehabilitációval, és közben jókat kajáltam és így se híztam el, nyáron eljárok lángosozni barátokkal szóval tudok rendesen étkezni, de ehhez nekem nekem a rizs a "csalás" kategória..
De akkor örülök ha másnak a rizs a fogyás része, akkor jó ha megesszük és elfogadjuk hogy nemsokára megint éhesek leszünk közben nem kevés kalóriát és szénhidrátot vittünk be, és nyavajogni akarunk hogy de nehéz a fogyókúra.
nekem legalábbis
Az én keretemben pl 170gr CH van, bőven belefér ebédre az 50gr basmati rizs 175 kcal 39gr CH, ami kicsit lassabban szívódik fel (ebben a salátán lévő magok is segítenek amúgy), mint a rendes.
Lehet hogy neked a lowcarb jött be, de nem mindenkinek, nem az az egyetlen járható út. Amúgy én se eszek minden nap rizst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!