Fagyasztott garnélarákot, surimit és füstölt lazacot hogyan készítsem elő, ha sushiba akarom tenni?
2021. márc. 19. 12:21
1/1 anonim válasza:
Surimi nyersen, főve vagy sülve is fogyasztható. Sushiba nyersen ajánlom. Egészben vagy félbevágva, attól függ mekkora és milyen sushit készítesz.
Füstölt lazacot simán csíkokra vágod.
Garnélát ettem már nyersen is, de én egy pici vajon kakukkfűvel le szeretem pirítani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!