Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így lehet fogyni futással?

Akos4345 kérdése:

Így lehet fogyni futással?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Egy hete elkezdtem futni, 500kalóriát égetek egy futás alkalmával.

Szeretnék nagyjából 10kg-tól megszabadulni, és hetente 3x járok futni, mellette pedig próbálok figyelni az ételre, már elég jól sikerült lecsökkentenem a csokit és édességet, és a számításaim szerint a futó napokon kalóriadeficitben vagyok, azokon a napokon amiken nem futok, azokon nem számoltam, de ott is figyeltem arra hogy ne fogyjon el egy nap alatt 3sor milka csoki...

Szerintetek jó irányba tartok? Nem szeretnék 2hét alatt 10kilótól megszabadulni, csak szépen lassan

Építő jellegű kritikát,tanácsot szívesen fogadok,valamint véleményekre vagyok kíváncsi.

Köszi.

2022. márc. 15. 20:33
 1/6 anonim válasza:
100%
Igen, szerintem le fog menni az a 10 kiló futással 🙂
2022. márc. 15. 22:23
 2/6 Humor Herold ***** válasza:
100%
A többi napon miért nem számolod a kalóriákat? Már csak kíváncsiságból is számolnám, hogy amit fejben kigondoltam, az a valóságban számokban mit mutat. Mennyire van közel a célomhoz. Jó az ha csökkented az édességek és a cukor mennyiségét, és az is hogy fokozatosan teszed. Ha mondjuk megvizsgálnád ilyen szemmel is az étkezéseidet, akkor még hatékonyabb lehetnél. Mármint arra gondolok hogy utánajárni hogy amit eszel az jó-e, ha nem annyira akkor lecserélni valami jobb minőségűre. Magyarul kicsikét változtatni, finomítani az étkezéseken is, hogy az összkép még jobb legyen.
2022. márc. 16. 06:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez kevés lesz így...

Futasnál honnan tudod, hogy 500at égetsz? Az órák, appok túl szokták becsülni, megállás nelkül elég gyorsan futsz egy órát?

A kalóriákat miért nem lehet számolni? Az, hogy nem eszel édességet, nem sokat jelent, heti 3 kalóriadeficites nap pedig szintén kevés.

2022. márc. 16. 06:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A futással egetettet garantáltan túlbecsulod. Ezeket mindenfele szamlalo tulbecsuli. Ha a tobbi napon se mesz sulytartasi kcal fole, futo napokon meg tuti deficitben vagy, akkor fogyni figsz, de lassan

Minden nap kene kaloriat szamolni, figyelni az etkezesre. Anelkul zsakbamacsak hogy tortenik e barmi

2022. márc. 16. 09:36
 5/6 Andizsuzsi ***** válasza:

"azokon a napokon amiken nem futok, azokon nem számoltam"

Pedig nem ártana, mert könnyen előfordulhat, hogy összességében nem vagy deficitben.

2022. márc. 16. 14:47
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat.

Annyit nem tettem hozzá, hogy 199cm, 125kg vagyok, és 110re szeretnék lemenni.

A napi kalóriaszükségletem a súlyom megtartásához közel 3500kcal, jelenleg 2000körül mozgok egy nap.

2022. márc. 16. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!