Meg tudná mondani valaki, hogy kb mennyi lehet a testzsír százalékom?
Műszer nélkül, csak így érzésre. És hogy ez mennyire jó vagy rossz. Szív és érrendszeri gondok miatt kéne, fogalmam sincs, hogy mennyi, de jó volna tudni.
47 éves férfi vagyok, 183 cm magas, és 103 kiló. Testesnek mondanám magam, nem vagyok szétfolyva, de van rajtam fölösleg. Karjaim, lábaim izmosak, de apu test, kb mint egy kiöregedett birkózó. Mackós alkat, de nem kimondottan dagadt. Igen, tudom, hogy fogynom kéne, nem ekézést kérek, hanem egy kb testzsír %-ot. Köszönöm!
Mondjuk úgy, hogy fogynod kellene 15-20kg-ot, és mellette heti 2-3 alkalommal 1-1 órát sportolni. Egyáltalán nem súlyos a "testzsír probléma".
Mi a bajod? Mozgás szempontjából nem mindegy!
A séta tökéletes.
Egyél a szenvicsed mellé pld. uborkát, paradicsomot, ebédre tartalmas leveseket, főzeléket, húsok mellé párolt zöldséget, salátát, egy női ökölnyi krumlit/rízst stb. hozzá, ha vacsorázol is minimalizáld a kenyeret, rántotta, főtt tojás, virsli is laktató zöldséggel. Igyál 1-2 liter vizet naponta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!