Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le? (Ne itélj...

Hogyan fogyjak le? (Ne itélj el lécci)

Figyelt kérdés

24éves nő vagyok 2kislány anyukája.

Megpróbalom leírni miért nem tudok lefogyni. (Amiket írni fogok nem azért írom, hogy megsajnáljanak. Sem nem azért, hogy pénzt kunyeráljak.

PRIVÁT ÜZENETEKRE NEM VÁLASZOLOK)

18-19 éves koromig 75kg voltam, nagyon max 80 de az már a plafon volt a 181 centimhez.

Aztán elkezdtem a fogamzásgátlót szedni és csak úgy jöttek fel a plusz kilók. Aztán abbahagytam a gyógyszert mert gyermeket szerettünk volna. 22évesen kezdtem a terhességet 103kg al, majd befejeztem 127kg al.

Szülés után sikerült is leadni 20kilót. (Ezt nem tudom megmagyarázni hogyan, mert nem volt időm magamra figyelni)

Hát sajnos tartottam jó darabig azt a 105- 108 kilót.

Aztán 2021ben ujra terhes lettem

Kezdtem a terhességet 105kg al

Majd befejeztem 117el.

Egy 2éves és egy 5hónapos kislányok anyukája vagyok 115-117 kilóval.

Szeretnék újra a régi lenni.

Most jön az anyagi része..

Nem tudok a gyerekektől elmenni edzeni, nincs pénzünk ilyen otthoni gépekre, fogyi tablettákra sem, de még egészségesebb kajákra sem.

Sajnos a Covid miatt a párom elvesztette a munkahelyét és onnantól csak gurultunk lefelé a lejtőn.

Most ott tartunk, hogy bemegyünk a helyi CBA ba veszünk paprikáskrumplihoz valót, 3hagymát 2kg krumplit és fél kg virslit és ezt esszük 2 napig ebédre és vacsorára.

Reggeli sem sok választék van: zsiros/ vajas kenyér párizsival.

Sajnos ez az ára annak hogy cserébe a csekkek be vannak fizetve illetve pelenka meg gyógyszerek vannak a gyerekeknek.

Ez nem egy diétás kaja.. tocsog a zsírban, krumpli, virli, kenyérrel.

Illetve a többi amit tudok főzni is kb ugyan ilyesmi összetevőkkel van ellátva (ez az olcsó)

És muszáj ennem mert úgy lesz tartalmas valamennyire az anyatej amit a babám 0-24 ben eszik.

Elvileg amig szoptatok addig tudnék a leghatákonyabban lefogyni.

Valami ötlet, hogyan tudnék fogyni tovább?

Köszi hogy megértesz, és azért vállatunk gyereket mert a covid előtt tök jó átlagos vagy egy kicsit jobb életünk volt.

Megvolt mindenünk, csak sajnos kicsúszott a talaj alólunk.

(Próbálunk talpra állni jelenleg is)

2022. márc. 12. 18:53
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
47%

29es borzalmas étrendet ajánlott, ahelyett én inkább rendes levest csinálnék, akár répakrémlevest, hagymalevest, ha más nincs.

Főzeléket hüvelyesből, idényzöldséget, zab, tojás, ezek olcsók és egészségesek is.

2022. márc. 17. 22:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!