Mennyi lehet a kalória szüksékletem?
Figyelt kérdés
Tudom hogy vannak alkalmazások amik megmondják de mindegyik mást mond és össze vagyok zavarodva. 17 éves fiú vagyok 83 kg. Kb három hónapja fogyózok és 10 kilót fogytam. Napi maximum 1200 kalóriát eszek és heti háromszor súlyzós edzést csinálok. Mostanában sokkal éhesebb vagyok de nem tudom mennyi a maximum amennyit ehetnék2022. márc. 12. 15:47
1/3 anonim válasza:
Az 1200 az rettentően kevés. Milyen magas vagy? Azért az se mindegy... 1800-2000 kalória valószínűleg okés lenne, de lehet van az több is, kéne azért a magasság.
2/3 A kérdező kommentje:
174 cm magas vagyok
2022. márc. 12. 16:14
3/3 anonim válasza:
Ilyen kevés kajával csak hízékonyabbá teszed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!