Hogyan tudnék 3 hónap alatt 8-10 kilót fogyni?
Most vagyok 57 kg,ezt szeretném csökkenteni. Nagyon zavar az a pár kiló amit felszedtem miután abbahagytam fél éve a néptáncot!
Rendszeresen járok futni,és szeretek is mozogni,így reménykedem benne,hogy sikerül visszafogyno a régi súlyomra!
57 kilóból 10 kilot sgért nem lehet leadni mert az már csont.
Igen, általában lehet fogyni 1 kgt egy hónap alatt de ennyiből ennyit nem
"57 kilóból 10 kilot sgért nem lehet leadni mert az már csont."
Tinikoromban hirtelen meghíztam, akkor voltam 55 kg 159 centihez. És mint már említettem, most vagyok 31 évesen 45 kg. Nem vagyok csont és bőr.
Ne terjesszétek már így látatlanban a h..lyeséget.
Te biztosan jobban tudod így látatlanban, hogy hogy néz ki egy 45 kg-s sportos nő, aki otthon 10 kg-s súlyzóval edz, mikor meleg van, de nem hőség, akkor heti szinten 10 km-t fut, és mikor nyáron lemegy úszni akkor egyszerre leúszik 2 km-t, nem eszik gyorséttermi ételeket, nem dohányzik, gyalog jár mindenhová, odafigyel az étkezésre..stb .
Talán savanyú a szőlő?
Nem savanyú, 167 cm vagyok, 60 kilóval, egészséges.
A BMI viszont azt mutatja, hogy betegesen sovany vagy, vagyis az egeszségedet veszelyezteti az alacsony súlyod. Ehhez nem kell látni téged, nem esztétikai a kérdés, hanem egeszségügyi.
A BMI-vel csak az a gond, hogy nem veszi figyelembe, hogy az emberen mennyi zsír és mennyi izom van, és így nem tud reális értéket se adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!