Hogyan segítsek a barátnőmön ?
Figyelt kérdés
Sajnos kifogytam az ötletekböl a tippekböl a lehetőségeből hogy segithetnék neki lefogyni. Kb.egy évig nemtudott munkát találni addig az volt az ürügye ,hogy nemtud fogyókúrázni mert nincs pénze a választékos diétára... Amint lett munkája meg már az az ürügye azért nemtudna diétázni mert "rosszul" lesz munkába ha le esik a vércukor szintje (amúgy nem cukorbeteg) ha nem tömi magába a "szemetet" energia ital,dobozos jegeskávé, csokik, kalácsok.A koplalást azt nemviseli el, minden zsir és cukorszegény ételtöl vagy szorulása lesz vagy felpuffad , pl rántotta , pirítós, görög joghurt ,cottage sajt. Tanácstalan vagyok, számomra reménytelen eset :( Milyen alacsonyköltségvetésű diétát tudtok ajánlani ? Ami esetleg valami zöldség gyümölcs gabonapehely féleség#diéta,puffadás,agyrém
2022. márc. 10. 11:49
11/14 anonim válasza:
Tévedésben vagy, ő nem kér segítséget és nem is akar fogyni, egyszerűen szeret enni és jól érzi magát.
12/14 anonim válasza:
Alacsony költségvetésű diéta: egye ami ízlik neki, de felét.
13/14 anonim válasza:
Nekem is volt egy ilyen bnom. O meg probalkozott is edzeni meg dietazni de feladta par het utan. Mindig csak panaszkodott de nem tett erte. Sose fogyott le
14/14 anonim válasza:
Én ismerek környezetemben pár ilyen embert. Addig találtak mindig kifogást, ameddig nem jöttek az első egészségügyi problémák. Magas vérnyomás, érszükület, térdfájdalmak, nehéz légzés és még csomó dolgok...
Ilyenkor szokta az embert ösztönözni a cselekvésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!