Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogy segítsek a barátnőmön?

Hogy segítsek a barátnőmön?

Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt, nagyon szeretem. Amikor megismertem, már akkor negatív volt a gondolkodása, de mostanra már mély depresszoóba zárkózott. Mit tudnék tenni, hogy kihúzzam ebbő a gödörből?
2015. júl. 29. 21:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Rángasd el dilidokihoz. :D
2015. júl. 29. 21:22
 2/12 anonim ***** válasza:
aláírás dilipók
2015. júl. 29. 21:23
 3/12 A kérdező kommentje:

Gondoltam már, hogy elviszem pszichológushoz, de annak sincs túl sok értelme hogy elviszem és nem szólal meg..Esetleg más ötlet?

A második hozzászólót nem értem, sorry..

2015. júl. 29. 21:30
 4/12 anonim ***** válasza:
Szed v.-mi nyugtatót a b.nőd?Illetve beszélgess vele arról mi bántja ennyire?25l
2015. júl. 29. 21:40
 5/12 A kérdező kommentje:
Szedni szed gyógyszereket, sajnos össze-vissza..éppen, amit talál...Folyton azt hajtogatja, hogy meg akar halni..Félek, hülyeséget fog csinálni..Mondtam Neki, hogy hagyja abba, mert sokat jelent nekem, erre azt mondta, hogy jobb lesz nekem Nélküle..
2015. júl. 29. 21:45
 6/12 anonim ***** válasza:
Lehet többet árt magának hogy összevissza szedi a dilobogyokat mivel igy nem ugy fejti ki hatását!Mindennap depis vagy van mikor elmúlik?Vegyél neki v.-mi gyogynövényes nyugtatót és azt szedje.És tényleg jól látod ha ilyen súlyos depressziotól szenved akkor tényleg kárt tehet magába!
2015. júl. 29. 21:55
 7/12 A kérdező kommentje:
Teljesen soha se múlik el a depressziója. Nagyon ritkán szokott (módjával) boldog lenni, de akkor is pillanatok alatt eszébe jutnak dolgok és egyből újra befordul vagy mondd/tesz valamit, aminek hatására az emberek a környezetében vagy én is elszomorodunk vagy megbántódunk és ettől egyből elkezdi utálni magát és csomó negatív tulajdonságot kezd felsorolni, ami nem is illik rá, de Ő még is azt hiszi, hogy igen..És gyakran ezért meg is bűnteti magát(Ő így nevezi)..Mármint azért bűnteti meg magát, mert bántott másokat és, mert rossz embernek tartja magát.
2015. júl. 29. 22:01
 8/12 anonim ***** válasza:
Neki orvos kell ha ti rátok se hallgat akivel kitudja beszélni a sérelmeit.Vagy olyan v.-ki akit közel enged magához és kitudja szedni belőle mi a gond a fejébe..Mert sajnos ez csak rosszabb lesz én pánikbeteg lettem épp ezért mert elfolytottam magamba a problèmákat.Ha ugymond jobban van menjetek el 2-esbe amir szeret csinálni találjon v.-miben örömöt és v.-mi rendszeres nyugtatot szedjen akkor is mikor kicsit jobban van de ne sokat vegyen be.
2015. júl. 29. 22:13
 9/12 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm a segítséget. Megpróbálok mindent, hogy jobb legyen Neki :) Tényleg köszönöm.
2015. júl. 29. 22:21
 10/12 anonim ***** válasza:
Igazán nincs mit :) jobbulást neki :)
2015. júl. 29. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!