Hogy segítsek a barátnőmön?
Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt, nagyon szeretem. Amikor megismertem, már akkor negatív volt a gondolkodása, de mostanra már mély depresszoóba zárkózott. Mit tudnék tenni, hogy kihúzzam ebbő a gödörből?2015. júl. 29. 21:19
11/12 anonim válasza:
Az, hogy valaki depressziós lett ezer oka lehet. Tragédia, öröklött hajlam, rossz munkahely, stresszes élet, családi, magánéleti problémák. Nyilván te tudod, hogy melyikről lehet szó. Ha ilyen súlyos a depressziója akkor lehet szakember segítsége kell, bár én sem vagyok híve ennek. Ha valaki, akkor én tudom mi az, hogy depresszió sajnos. Másfél évig voltam elég komolyan, de kijöttem belőle. Hogy mi kellett ehhez? Csak is saját magam. Nem orvosok, nem más emberek. Agyban dől el, eldöntöttem, hogy nem akarok így élni. Ehhez hatalmas akaraterő és kitartás kell. És persze egy megfelelő partner aki támogat ezekben. Neki már itt vagy Te. Kicsit mozduljatok ki, kiránduljatok, nyaraljatok. Ilyenkor nagyon jót tesz a környezetváltozás mert kizökken a megszokott hétköznapokból.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. El is viszem nyaralni és próbálok beszélgetni vele, hátha elmondja mi bántja ennyire.
2015. aug. 3. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!