Hogyan segítsek a legjobb barátnőmön?
Minél inkább elfelejtetni vele az éhezést, mint opciót.. NEM szabad visszaesnie, nagyon kell rá vigyázni, inkább járj el vele edzeni és utána egyetek együtt, de muszáj ennie szigorúan, ha edz, és nem csak gyümit és zöldséget.
És társaság nagyon sokat javít, ha olyan emberek között van, akiket szeret, ha olyan dolgot tud csinálni, ami megnevetteti, akkor az mindig távolabb is visz az evészavartól.. Akkor nem akar beteg lenni, nem akar rosszat okozni magának, mert boldog..
A lelki részébe csak annyira akarok belemenni, hogy a családterápia nagyon jól beválik az evészavarokban szendevőknél, tényleg, elképesztő eredményekről olvastam a tanulmányokban Dr. Túry Ferenctől, aki nagyon otthon van a témában. Én magam sosem próbáltam ki sajnos, nem volt rá vevő a családom, pedig tényleg nagyon jónak hangzik, mindenképp érdemes kipróbálniuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!