Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért mondják hogy nem lehet...

Miért mondják hogy nem lehet hashajtóval fogyni, mikor több cikket is olvastam róla hogy vannak akik fogytak vele?

Figyelt kérdés
2022. márc. 8. 08:21
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:
#40 Most boldogabb vagy hogy ezt le írtad? Előrébb vitt az életbe? Most ugrándozól az örömbe hogy félre írtam dolgokat és ki tudtál javítani? Az az emoji kellett a végére? Képzelted már magad más helyébe? Megtennéd hogy legközelebb a kérdező kérdésére válaszolsz? Még hogy a jó szándék van bennetek, le akartok beszélni dolgokról.. Aki valakit le akar beszélni valamiről, óvni akarja hogy ne élje meg a negatív hatását az adott dolognak, az nem ilyen hangnembe próbál segíteni..
2022. márc. 8. 19:51
 42/51 anonim ***** válasza:

41, igen, jól esett kiírni magamból, megkönnyebbültem, és ha most nem is érzed, a te későbbi életedre is pozitív hatással lesz.

Az emojival mi a bajod?

2022. márc. 8. 20:27
 43/51 A kérdező kommentje:
Ha te mondod biztosan úgy van, köszönöm hogy ki javítottál! ❤
2022. márc. 8. 20:36
 44/51 anonim ***** válasza:

*kijavítottál :)

Majd akkor fog a javadra válni, ha legközelebb leírod, eszedbe jut, mit kötekedett itt a bohóc.

2022. márc. 8. 21:10
 45/51 A kérdező kommentje:
Nem fogok úgy gondolni rád mint egy bohóc. Nincs meg bennem az a rossz indulat, mint egyesekben. Látom te ezt élvezed... 😂
2022. márc. 9. 06:15
 46/51 anonim ***** válasza:
fosol már?
2022. márc. 9. 07:57
 47/51 A kérdező kommentje:
Aha
2022. márc. 9. 14:46
 48/51 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

"Pl. A tudomány azt állítja h majmokbol szarmazunk, a biblia Ádám es Evatol.."

Sem a tudományt, sem a Bibliát nem ismered.

2022. márc. 9. 15:14
 49/51 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves Andi hogy te jobban tudod bárkinél, köszönöm hogy pontosan a kérdésemre válaszolsz, és nem másra. Ahogy láttam te nagyon szereted ezt a témát, de nem hiszem hogy mindenen át estél hogy tudd mik a következmények. Ha át is estél, nem tudhatod hogy más teste hogy reagál a dolgokra. Én itt ezt le zártam, a kérdésemre senki nem tudott választ adni, nem is csodálom dehát ez van, elfogadom hogy a mai társadalom csak okoskodni tud.
2022. márc. 9. 15:33
 50/51 Andizsuzsi ***** válasza:

"Ahogy láttam te nagyon szereted ezt a témát"

Mármint a hashajtást?

Kedves kérdező! A tartós hasmenés következményeiről több kötetnyi orvosi tanulmány van. Az, hogy te nem hiszel azoknak az orvosoknak, akik ilyen betegeket kezelnek (tök mindegy, hogy mi okból van tartósan hasmenésük), az a te bajod.

A világhálón tucatnyi blog elérhető, ahol anorexiából gyógyultak (vagy éppen nem gyógyultak) írnak a témáról. Bátran olvasgass.

2022. márc. 9. 15:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!