Miért mondják hogy nem lehet hashajtóval fogyni, mikor több cikket is olvastam róla hogy vannak akik fogytak vele?
Figyelt kérdés
2022. márc. 8. 08:21
31/51 anonim válasza:
Houston-Houston, we have a problem.... :-D
32/51 anonim válasza:
30: hát akkor nézz szét a neten, és alkalmazd az összes hülyeséget, amit ott megtalálsz...
Dunning-Kruger üdvözöl! :D
33/51 B2man válasza:
Hashajtással lehet fogyni. De az első lépés az anorexia felé! Hirtelen néhány kilót leadni lehet így, hosszabb távon értelmetlen...
34/51 A kérdező kommentje:
#32 Bírom mikor nem tudsz semmi értelmeset írni, vagy reagálni az előző válaszomra, mert tudod hogy pontosan így van ahogy írtam, ezért egy ilyen semmit mondo válaszal próbálsz be égetni. Ez nagyon gyerekes! Ez a válasz reakció is csak téged minősít... :)
2022. márc. 8. 13:15
36/51 A kérdező kommentje:
#35 Mivel nem vettem be hashajtót, a gyomromat se rontottam el, így nyilván nincs okom a fosasra!
2022. márc. 8. 13:23
37/51 anonim válasza:
hát hogy nem leszel így dagadt
38/51 A kérdező kommentje:
Sztm essel neki meg 1x, mert nehezen érthető!!
2022. márc. 8. 13:29
39/51 anonim válasza:
Semmi baj ezzel, vagyunk/voltunk jópáran bulimiásak.
Gyógyultként írom: ne tedd.
40/51 anonim válasza:
“ Sztm essel neki meg 1x, mert nehezen érthető!!”
Megszólalt gödörből a lyuk.
*semmitmondó
*beéget
*válaszreakció
🤡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!