Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért mondják hogy nem lehet...

Miért mondják hogy nem lehet hashajtóval fogyni, mikor több cikket is olvastam róla hogy vannak akik fogytak vele?

Figyelt kérdés
2022. márc. 8. 08:21
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
90%
Minden keresztény nevében elnézést kérek a kérdező miatt. Sajnos még a 21. században is vannak közöttünk ilyen sötétek.
2022. márc. 8. 10:36
 22/51 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező, te trollkodsz vagy komolyan léteznek ilyen emberek mint te?

21. köszi :)

2022. márc. 8. 10:39
 23/51 anonim ***** válasza:
100%
#22, ismerek olyan keresztényt Mo.-on, aki szó szerint hiszi a hétnapos teremtést. Protestánsok között előfordul, bár ott is ritka. Az USA-ban viszont gyakori, mert ott jobban dívik az önálló bibliatanulmányozás. Nálunk sokkal központosítottabb az egyház.
2022. márc. 8. 10:53
 24/51 A kérdező kommentje:
Tehát ti nem hiszitek ezt az egészet..hat ez a ti véleményetek.. Én nem szólok bele senki életében, mindenki abban hisz amiben akar.
2022. márc. 8. 10:56
 25/51 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, részben valóban a lebeszélési szándék van ebben benne. De az is, hogy aki fogyni akar, valójában nem a testsúly csökkentése a fő célja. Szebb akar lenni, egészségesebb, és mindezt hosszú távon. A hashajtó okozta felszívódási zavarral mindezek nem érhetők el, hiszen a szervezet az izmokat fogja gyors ütemben lebontani a tápanyaghiány miatt. Minél kevesebb az izom, annál könnyebben hízol.
2022. márc. 8. 10:57
 26/51 A kérdező kommentje:
#25 Köszönöm! Végre egy normális válasz.. Nem hittem hogy ilyen hangnemben is tudnak válaszolni, dehát csoda. Nem kell le beszélnetek semmiről,mert nem tervezek ilyet csinálni! :)
2022. márc. 8. 11:03
 27/51 anonim ***** válasza:
100%
Es akkor a Bibliaban benne van, ha fogyni akartok akkor fossatok, vagy most hogy jon a hashajtozas es a keresztenyseg egymashoz?
2022. márc. 8. 11:06
 28/51 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi erővel ha valaki hipót aksr inni, mert azt hiszi, attól fogy le, akkor se mondhatom neki, hogy ne csinálja? Hiszen én még nem próbáltam, mit tudhatok én. A hipónka is vannak hatásai az emberi szervezetre, milyen jogon akarom őt erről lebeszélni?

Van baj a toronyban...

2022. márc. 8. 11:09
 29/51 A kérdező kommentje:
27# melyik mondatomban írtam le hogy én a Bibliából szedtem ezt a dolgot? 😆
2022. márc. 8. 11:16
 30/51 A kérdező kommentje:
#28 nyílván ha meg nem próbálta senki a hipot, akkor nem próbálja az ember, de ha már voltak tapasztalt emberek, akkor ebből következően fogja az illető kipróbálni, mert megvan benne az a tudat h valaki már próbálta és ért vele el eredményt..
2022. márc. 8. 11:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!