Miért mondják hogy nem lehet hashajtóval fogyni, mikor több cikket is olvastam róla hogy vannak akik fogytak vele?
Le lehet. Miért ne lehetne. Mondjuk égetett szesszel is le lehet, és még jobb érzés is. Nézd meg a kelkeményebb alkeszokat, mind csont és bőr.
Minden nap bebaxol, aztán nem lesz étvágyad. Ha mégis, akkor is kiokádod a végén.
Nyilván le lehet, csak tönkreteszed a beleid, a gyomrod, az egész emésztésed, és nem lesz buli kevesebb kilóval, de gyomorfekéllyel fetrengeni.
Ha csak felmerült ötletként, és kíváncsi voltál mivel jár, akkor azonnal tegyél is le róla. Ha viszont komolyan fontolgatod, az már pszichológus témakör, aki rendbetenné a fejedben, hogy nem kell önsanyargatni magad a fogyáshoz. Manapság már nagyon sok jó cucc segít a fogyásban, pl aktivitásmérő, ami motivál a mozgásra és méri neked, kalóriaszámláló app, ahol csak beolvasod az étel vonalkódját stb. Csak tiszteld magad annyira, hogy érdekel a jövőd, és nem nyírod ki saját magad.
foGYni
foSni
Sajnos vannak, akik nem érzékelik a két szó között ezt az egy betűnyi eltérést...
Elsőnek is köszönöm mindazoknak akik válaszoltak a kérdésemre, bár mondjuk inkább mást írtak, mint választ.. De köszönöm hogy időt szántatok hogy választ írjatok! <33
2. Valaki itt írta hogy le beszéljük a "hülyeségekről" hát az én szemszögemből nézve ez a dolog nem mondható hülyeségnek, mert igenis van élettani hatása, vannak hatásai az emberi szervezetre.
3. Akik úgy válaszoltak hogy nem élték át ezeket azok miért a saját meglátásukra hagyatkoznak? Ugye tudjátok hogy ezt át csapásnak nevezik? Mert most ha válaszoltak egy olyan kérdésre, amiben nem volt részetek, akkor a kérdező ezt el fogja hinni, mert úgy gondolja hogy ti már átéltétek.. Aztán jön a nem várt rész, hogy mégsem sem azt történt amit ti írtatok, akkor kérdező csalódni fog.
Most én se válaszolok olyanra amit nem tudhatok pontosra. Attól hogy utána néztek és le írjatok mit állít a tudomány, az nem ugynaz mintha át éltétek volna. A világ nem a tudományon alapszik!
"A világ nem a tudományon alapszik!"
A 'tiéd' sajnos láthatóan valóban nem...
"A világ nem a tudományon alapszik!"
? Van még valakinek kérdése?
Nem attól vagy jó keresztény, ha szó szerint értelmezed a Bibliát. ;)
Nem tudom hány éves vagy, de kicsit gondolkodj, mielőtt írsz valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!