A mérleg szerint nincs baj a súlyommal, de az alakomon nem ez látszik. Hogy lehetne ezen segíteni?
Sportolj.
De a genetikai adottságaidon nem tudsz változtatni.
Tehát, ha aránytalanul nagy ac feneked, vagy aránytalanul erős a vádlid,
vagy keskeny a vállad, stb., azon nem tudsz változtatni.
Nyilván izomlázad lesz ha a semmi után elkezdesz bármennyire is edzeni. Három hétig lesz is, aztán ha hozzászoksz, megvan a bemelegítés és nyújtás akkor csak nagyon ritkán. Főleg ha új gyakorlat vagy nehezebb.
Nem értem hogy az izomláz miért lenne kifogás az edzés ellen
Mikor anno elkezdtem edzeni, olyan izomlázam volt napokig, hogy az ágyon feküdve nem bírtam átfordulni a túloldalamra :D Ez ezzel jár, ha nem sportolsz semmit, nyilván az elején piszkosul fog fájni mindened, de hamar hozzászoksz. Én idestova 5 éve nyomom az edzést, és milliószor jobban nézek ki és ami még fontosabb, trilliószor jobban érzem magam a bőrömben, mint azelőtt.
Neten találni végtelen mennyiségű workout videót, nézz utána. Illetve az amcsi Beachbody-nak rengeteg programja van, amik közül sok letölthető, és csodát művel az ember fizikumával és külsejével (pl. Insanity, én ezzel kezdtem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!