Mivel tudnám meggyőzni, hogy normálisan diétázzon?
Egyik jó barátnőm 20 éves, 170 cm maximum és 140 kg. Egész életében nagyon kövér volt, kiskorától kezdve etette a rokonság. Őt ez soha nem zavarta, mostanában kezdte csak el mondogatni, hogy zavarja, mert a szerelmi dolgok eddig kimaradtak az életéből.
Kitalálta, hogy regenorral akar fogyni kb 30 kilót (többet nem akar), utánaolvastam és se nem olcsónak, se nem jónak nem tűnik. Próbáltam neki elmondani az alapokat, amiket ugyebár neten is meg tudna találni, de elmondása szerint már próbált kevesebbet enni, de nála "nem működött, nem vált be".
Pénze sincs sok, ezért is vagyok feszült emiatt, hogy azt a kicsit is hülyeségre akarja elverni. Mondjatok valamit légyszi, hogy mivel tudnám kicsit győzködni normális keretek között, mert csak jót akarok neki.
Ez még a jobik fajta, nincs komoly megvonás
Amúgy sajnos sehogy. Ilyenkor az ember annyira onfeju hogy a sajat karan fogja megtnaulni
Sehogy ezek a típusú emberek gyengék, én se bírok a barátnőmmel.
Jelenleg 24 éves 100 kg felett van (már nem áll rá a mérlegre a jelenlétemben), egy évvel ezelőtti orvosi leletbe is ödémás volt már a lába..
Rég vízhajtóznia kellene meg napi több óra mozgás szabadlevegőn, de csak a süti kóla, meg a tésztakaják és a netflixes sorozatok.
No komment.
Majd egyszer átlátja, aztán megbánja...
Tejsavónak nem a fogyásra van hatása, hanem a táplálkozást alakítja át és a beleket rendbehozza.
Régen volt a Minnának tejsavó itala, én arra álltam át a cukros üditőkről, és sokkal jobban éreztem magam, meg le is ugrott pár kilóm pedig semmivel nem mozogtam többet mint egyébként szoktam.
"Tejsavónak nem a fogyásra van hatása, hanem a táplálkozást alakítja át és a beleket rendbehozza."
Már hogyan alakítaná át a táplálkozást?
Mit értesz az alatt, hogy rendbehozza a beleket? Nyilván ha elhagyod a cukros sz@rokat, az jelentősen tud az egészségeden javítani. De ezért teljesen felesleges többezer forintért filléres tejsavót venni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!