Miért nem fogyok a hasamból?
Arra lennék kíváncsi, hogy miért nem mutat kevesebbet a centi, ha a mérleg szerint fogyok?
Már látható a fogyásom, majdnem 10kg-nál tartok, de a hasamból kb. csak 5 centit fogytam.
Azért gondolom, hogy ez fura, mert másoknak pont fordítva szokott lenni,hogy kilóban kevésbé látszik, viszont centiben nagyon.
mindenkinek más a teste, más sorrendben fogy többet vagy kevesebbet egyes testrészekről
nekem hasból lement 14 centi de combból 2
ez belénk van kódolva, nem tudsz változtatni.
egyébként pedig a te eseted a gyakoribb, tehát akinek a hasa a végére marad, az 5 centi pedig nem ekvés
Most akkor nem mutat kevesebbet, vagy öt centivel kevesebb?
Egyébként meg genetikáról van szó, ezzel meg kell barátkozz, mert változtatni nem lehet rajta.
Sztem 5 centi egyébként nem rosz. Másrészt 10kg az nem csak zsír hanem víz és glikogén is.
Nem lehet helyspecifikusan fogyni, ez van majd le fog menni a hasadról is a zsír ha tovább folytatod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!