Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 169 cm vagyok és 75kg. Voltam...

169 cm vagyok és 75kg. Voltam 99kg -is.Dietazom,semmi cukor,liszt, zsíros. A bőrömben jól érzem magam.De mindig azt gondolom fogyni kell .. derekam 78cm, csípő 102 Szerintetek erős vagyok?mennyit kéne még fogyni?

Figyelt kérdés
2022. márc. 2. 19:58
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
31%
Utolsó, 26,3 BMI-vel hivatalosan is túlsúlyos, mit nem értesz? A számok alapján túlsúlyos, kép alapján is, és folyton azt is érzi, hogy fogynia kéne. Szerintem nem nehéz felfogni...
2022. márc. 3. 19:08
 22/35 anonim ***** válasza:
57%

Le kéne szakadni a bmi kalkulátorról, nem ez határozza meg hogy valaki egészséges-e vagy sem (de kíváncsiságból rákerestem, és ez a csodaprogram 25-ig írja normálisnak a testsúlyt, a kérdezőnek meg 26-ot dob ki, na nehogy már ez alapján túlsúlyosnak tituláljunk valakit, facepalm).

A képpel meg abszolút nem tudom mi a baja a gyakoris mindentudóknak, egy teljesen átlagos női testet látni rajta, szép lapos hassal, kissé vastag lábakkal. Nekem 50 kilósan is nagyobb gyohám van, mint a kérdezőnek, pedig semmi baj a súlyommal, sok éve rendszeresen sportolok. Persze ha feltennék ide egy képet magamról, egyből mindenki írná hogy túlsúlyos tehén vagyok :D

A lényeg még mindig annyi, hogy ha a kérdező elégedetlen a mérleg nyelvével, nyugodtan fogyhat több kilót, amit sporttal ajánlok, mert akkor nem lesz löttyedt a bőre, és sok magabiztosságot is ad a sportolás (persze sportolni akkor is megéri, ha az ember nem akar fogyni). De ha nincs baja a súlyával, akkor ne azért akarjon kétségbeesetten fogyni, mert néhány anonim okoskodó lekövérezi egy netes kalkulátorra hivatkozva.

2022. márc. 3. 19:39
 23/35 anonim ***** válasza:
47%

A BMI egy skála. Ha egy skálán tegyük fel 10től 15ig vagy oké, akkor a 15 már nagyon a felső határ. A kérdező túl van az egészséges felső határán. Kicsivel, de tény, hogy nem az egészséges közepén hanem a túlsúly elején.

A képről lehet vitatkozni, szerintem nem sportos és hasa is van, combja is. Ez van, ha te követeled, hogy fogadják el a véleményed, te is fogadd el, ha más véleménye eltérő.

2022. márc. 3. 19:53
 24/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen kedves 22es

Jól érzem magam,és igen nagyon sokat fogytam.

Rajta vagyok a fogyáson még.

Kedves 23as igen van combom,de nem lottyedt, kemény ,a combom fenekem is

És hasam nagyon kicsi.

2022. márc. 3. 20:10
 25/35 A kérdező kommentje:
Majd ha te is le adsz 25kgt akkor verheted a melled ,addig ne :)
2022. márc. 3. 20:10
 26/35 anonim ***** válasza:
19%
Cuki vagy, pont annyit adtam le.
2022. márc. 3. 20:22
 27/35 anonim ***** válasza:
60 lettem, mint írtam, én voltam az első válaszoló is. 80ról indultam, 169 cm.
2022. márc. 3. 20:23
 28/35 anonim ***** válasza:
48%
Azért érzed jól magad mert sokat fogytál és ez látványos, ez a test tuti, hogy sokkal csinosabb mint a 90+-os. De mi azt nem látjuk csak a mostanit és erről nekem is az a véleményem, hogy még egy tizest fogynod kéne kb.
2022. márc. 4. 07:22
 29/35 A kérdező kommentje:

Ahh 10 már tuti nem :D a célom 68lejjebb nem szeretnék menni,az sem szép ha a nő lapos.

Legyen cici,pospi:)

2022. márc. 4. 08:23
 30/35 A kérdező kommentje:
Popsi
2022. márc. 4. 08:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!