Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 169 cm vagyok és 75kg. Voltam...

169 cm vagyok és 75kg. Voltam 99kg -is.Dietazom,semmi cukor,liszt, zsíros. A bőrömben jól érzem magam.De mindig azt gondolom fogyni kell .. derekam 78cm, csípő 102 Szerintetek erős vagyok?mennyit kéne még fogyni?

Figyelt kérdés
2022. márc. 2. 19:58
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Szerintem első körben legyen 70 kg a cél, mert az már egészséges súly is lenne számodra, és majd akkor meglátod, hogy 5 kg múlva hogy érzed magad. Amúgy én pár centivel vagyok magasabb, és én 67 kg vagyok. Nekem mindenki mondja már, hogy hova akarok még fogyni, már így is nagyon vékony vagyok, de nekem még pár kiló tervben van, mert még nem vagyok teljesen megelégedve, és úgy érzem, hogy pár kiló mínusz nem ártana még. Elsőnek amúgy nekem is 70 kg volt a cél, hogy azért végre egészséges testsúlyban is legyek, de miután azt elértem, még láttam, hogy még kéne egy keveset fogyni. Szerintem pontos számon kár agyalni, szerintem majd útközben meglátod, hogy mikor leszel elégedett magaddal. Amúgy az remek, hogy jól érzed magad a bőrödben, én is sokat fogytam az elmúlt időben, de sajna én annyira nem érzem még jól magam a bőrömben (persze még is csak jobb most, mint amikor túlsúly volt rajtam), pedig annyira jó lenne. :)
2022. márc. 2. 22:06
 12/35 A kérdező kommentje:

Hát igen,nem egyszerű:)

Ügyes vagy te is nagyon

Amúgy így kép alapján sok?

2022. márc. 2. 22:33
 13/35 anonim válasza:
Szerintem nem vagy kövér.
2022. márc. 2. 23:41
 14/35 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem sok kép alapján. Persze nem dagadt, de van rajtad felesleg.

Az, hogy honnan kéne fogyni, mindegy, mert helyi fogyás nincs.

Folytasd a fogyókúrád, majd 65nél látod, hogy hogyan alakulsz.

2022. márc. 3. 08:29
 15/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,a felesleg így kép alapján hol látható a legjobban?
2022. márc. 3. 11:15
 16/35 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenhol látható, has, fenék, comb. A melled és karod nem látom, arcod sem, de szerintem mindenhonnan mehetne. Edzel? Nekem olyan anyukatestnek tűnik, nulla edzéssel es izommal, mindenhova elosztva a túlsúlyt.
2022. márc. 3. 11:53
 17/35 A kérdező kommentje:

Sokat edzettem igen :)

Nem vagyok anyuka :)

Pedig mindenki dicsér milyen jó alakom van

2022. márc. 3. 12:23
 18/35 anonim válasza:
70%

Jól érzed magad így?

Ha igen, akkor sz@rd le mint mond itt a sok okos. Itt mindenki izmos, feszes, vékony 🤣

2022. márc. 3. 13:56
 19/35 A kérdező kommentje:
Jól érzem magam:)
2022. márc. 3. 13:59
 20/35 anonim ***** válasza:
81%
Sokszor nem értem mit látnak az itteni válaszolók, mert nyilván nem azt amit én. Teljesen normálisan nézel ki kérdező, nincs semmi baj az alakoddal, egészséges súlytartományban is vagy. Ráadásul nagyszerű eredményt értél el, 24 kilót leadni nem semmi. Ha nem sportoltál eddig, akkor kezdj el, milliónyi workout videó van youtube-on is, illetve netről letölthető sok program, tehát ingyen, a nappali kényelmében sportolhatsz, formálódhatsz és fogyhatsz. Sokkal jobban fogod érezni magad, és szebb formád is lesz, ha mozogsz a diéta mellett.
2022. márc. 3. 15:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!