Jógával lehet fogyni?
Szeretnék leadni pár kilót, és a sport gépek nekem túl drágák, hogy beszerezzek egy sajátot. A kondi is ki van lőve (Nem igazán rajongok a covid kitörése óta át edzőtermekért)
Nem szeretem a saját testsúlyos edzéseket.
Normális válaszokat kérnék! Köszönöm!
Lehet ezen vitatkozni, de a fogyás akkor is 80%ban étkezésen múlik. A futás és a jófa sem segít, ha visszaeszi az elégetett kalóriákat.
Emellett a jóga nyilván kevesebb kalóriát éget, mint a futás, nem is cardio, ezen sinca mit vitatni.
Amúgy kérdező, jól kezdődik, ha ennyi kifogásod van...
Séta, úszás, súlyzók, edzősvideóra mi a kifogás?
De igen, jógáztam, mivel párom napi rendszerességgel csinálja.
Azért jó lenne, ha egy mozgásformát se szólnál le, mivel ez csak az értelmi szintedről tesz tanúbizonyságot.
Az, hogy neked a kocogás, futás nem megerőltető, más meg megizzad benne. Ne magadból indulj ki..Ja és szállj le a magas lóról, mivel nagyot fogsz onnan még egyszer esni. Nem állj jól a beképzeltség.
Már az új kutatások szerint 80%?
Most nemmindegy, hogy 70 vagy 80? Legnagyobb részt az étkezésen múlik minden. Én is ezt írtam. Nem azon a 10%-on kell lovagolni és kijavítani a másikat.
Bszki, nem az a lényeg hogy 70 vagy 80, ezzel csak azt próbáltuk átadni, hogy a fogyás FŐLEG az étrenden múlik.
A jóga meg kb semmi értékű fogyás szempontjából.
Hasznos, a nyúljások rugalmassá tesznek, valami mozgásnak jobb mint a semmi, de kalóriaégetése elenyésző.
Utolsó, végre valaki felfogja amit írok.
Ha egy óra futás 500 kcalt éget, egy óra jóga meg 200at se, melyik fogyaszt jobban?
Erre kaptuk azt a barom választ, hogy nem próbáltuk, meg a párja jógázik 100 éve. Logika??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!