1/7 anonim válasza:
Még futással sem, nemhogy nyújtással. Kalóriadeficittel viszont lehet.
3/7 anonim válasza:
Kivancsi vagyok, hogy milyen autistak minuazoljak a fenti valaszokat.
Sulyzos meg hiit edzessel se fog fogyni senki..ha annyit zabal mint egy tehen
4/7 anonim válasza:
Ha étkezésre iy odafigyelsz es kalóriadeficitben vagy, akkor lehet. De csak attól nem fogsz fogyni, hogy elkezdesz jogazni.
5/7 A kérdező kommentje:
Diéta mellett gondoltam, és mellé mozognék is valamit mert úgy tudom ha nincsenek bemelegedve az izmok nem is szabad nyújtani mert mikrosérülések keletkeznek.
2021. dec. 28. 18:02
6/7 anonim válasza:
Lehet fogyni, igen. De sport nelkul is lehet csak nehezbb. A nyujtas meg a joga nagy esellyel inkabb abban fog segiteni hkgy jobban erezd magad, javuljo a testtartasod stb, mint abban hogy jo sok kaloriat elegess es ezaltal fogyj.
Bármiylen sport hasznos es egeszseges. Es ha z etrended megfelelo akkor sporttal es nelkule is lehet fogyni
7/7 anonim válasza:
én (fiú létemre) 1 hónap alatt lefogytam 6 kilót (úgy hogy nem mozogtam csak kevesebbet ettem) de ez genetika... 1 jó diéta mellett mozgás jó! de a mozgás olyan legyen hogy megizzadsz tőle! (futás, vagy otthon komolyabb edzés) az hogy csinálsz 1-2 spárgát meg kinyújtod a kezed nyilván nem lesz olyan hatással!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!