Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ma sokat eszek? (lent a többi)

Ma sokat eszek? (lent a többi)

Figyelt kérdés
ha ma eszek 2 marék cookie crispet kis tejjel és olyan dél 1 óra körül kis rizst céklával, így jó egész napra?Muszáj ennem rizst....
2010. szept. 12. 08:42
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

hát sajnálom, h kórházba kerültél!!! tényleg:(

de nekem ezek az általános éveim miatt vannak!:(

és most fog jönni,h ezek lelki problémák....tudom, de szeretnék magamnak tetszeni egy kicsit, ha másoknak sehogy nem tudok:(

16/l 165cm 48 kg

2010. szept. 12. 11:45
 12/17 anonim ***** válasza:

így is gebe vagy már.. vagy te tényleg csak magadnak akarsz tetszeni, az nem baj ha a fiúk bottal se piszkálnak? mert ahogy az adataid olvasom elég gizda lehetsz :S pfúj

19/F

2010. szept. 12. 11:49
 13/17 A kérdező kommentje:

sokat futottam, nyáron,de így, h rossz az idő nem tudok menni!

sztem a hasam is nagy és a combom :S

arcra nem vagyok csúnya sztem!

csak az alakommal van a baj:S

2010. szept. 12. 12:06
 14/17 anonim ***** válasza:
tök mind1 hogy szép-e az arcod ha átölelnek és a csípőcsontod böködi a kezük marhára nem tartanak vonzónak.. megy ám ki a "divatból" a gebeség kislány, nőiesedj, és hízzál csak vagy 4-5 kg-ot!
2010. szept. 12. 12:34
 15/17 anonim ***** válasza:

jaj válaszoló társaim, vegyétek már észre h csak próvokál, ezek a kis tini libák mind ezért írják ki a kérdést, bagyon ritke aki itt tényleg elhízott

midn 175cm vagyok és 45 kilo h fogyjak meg társai, direkt csinálják, unják magukat és keresik saját magukat ezért írják cska ki, persze van egy-két kivétel aki tényleg anorexiásan beteg de nem az összes, ők csak feltűnést akarnak kelteni, és itt élik ki magukat h figyelnek rájuk, ha már otthon nem

szánalmas...

és fogadjunk h már jól bekajált az ebédből.....

2010. szept. 12. 14:16
 16/17 A kérdező kommentje:

hát jó ha vkit ezzel megsértettem sajánlom!

csak ezt akartam kérdezni semmi hátsó szándék nélkül!

azt hittem ez az oldal erre való!

2010. szept. 12. 18:38
 17/17 anonim válasza:
figyelj sztem teljesen jó a súlyod, sőt még hizhatnál is picit. ne fogyni akarj hanem, izmosodni, feszesedni! ha vékony vagy de olyan mint a piszkafa akkor az úgyanúgy nem vonzó mintha 200 kg lennél. Egyél rendesen, egészségesen sok gyümölcsöt, zöldséget és sportolj sokat! a te korodbeli lányoknak legalább napi 5x kell enni,de mindig csak kis adagokat.tartsd ezeket be, és sztem semmi gond nem lesz veled.remélem segíthettem, és hagyd abba ezt az önpusztítást, mert 30 évesen úgy fogsz kinézni mintha 60 lennél...
2010. szept. 13. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!