Ha valamit nem tud a szervezet megemészteni, az hizlal?
Nem.
Csak az hizlal, amit meg tud emészteni. Lebontja és zsírrá alakítja.
Amit nem tud megemészteni, az ki jön alul.
09:04- A mekis kaját sem tudja megemészteni,nem érted?
De attól még az hizlal a legjobban,szóval ne okoskodj,ha fogalmad sincs
Hát ezen sírtam :D
Az hizlal, amit megemésztesz. Ezért fontos az anyagcsere felpürgetése fogyókúra esetén, mert így kevesebb kalóriát használ fel a szervezet, mert hamarabb távozik az étel.
09-12 09:09
áruld már el ha olyan k.rva okos vagy, hogy miért ne tudnánk megemészteni a mekis kaját...
Ne okoskodj, ha fogalmad nincs-nek: ülj le, 1-es...
Akkor ha lenyelsz egy érmét/kisautót/barbie cipőt és az egészben, emésztetlenül ürül, az hízlal?!
Gondolkodj már könyörgöm, józan paraszti ész is elég hozzá.
Mivel emésztés során nyerjük ki a tápanyagokat (jókat-rosszakat egyaránt) az élelmiszerekből, nyilvánvaló , hogy amit nem tudsz megemészteni, az nem is hasznosul.
Amúgy a gyorséttermi koszt nem ezért hizlal (a, és én még sosem nyomtam ki magamból sajtburgert emésztetlenül), hanem mert tele van olyan zsírral, amire nincs is szüksége a szervezetnek (mert ugyebár a zsír kell a szervezetnek, hiszen néhány vitamin zsírban oldódik...) és nem dúskálnak a friss zöldségben sem, de cserébe túl van sózva.
Ja, képzeld, olyan gyógytea keveréket is lehet kapni, ami gátolja a gyomortartalom felszívódást/emésztést, és így FOGYASZT!. (aki fogamzásgátlót szed, az óvakodjon ettől a teától, mert a fogamzásgátló sem szívódik fel és még terhes lesz...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!