Nehezen bírom a fogyókúrát, ha mások esznek körülöttem. Mit tegyek ez ellen?
Akaraterő. A kollégák nem híztak el ők ehentek nokedlit. Te elhíztál neked az egészségedért le kell fogyni.
Ha a kollégáid pizzát esznek, akkor este vagy másnap ebédre egyél te is. Teljes kiőrlésű tortillára paradicsomszósz fűszerek, sonka és light sajt.
Csirkepörit is egyél, olaj nélkül, mellből, sok lecsóalappal. Mellé mehet a durum tészta
Akkor nem fogod az övéket kívánni ha legalább olyan jót eszel. Az én ebédem ma pulykamell gulyás volt, cukormentes light sajttorta és eperszósz. 398 kcal, 27 fehérje. A kollégám meg ette a grill padlizsánját gyros hússal a szomszéd asztalnál. Cseppet se irigyeltem
A környezeted nem hátráltat benne, csak éli a normál életét. Vedd úgy, hogy ami kalóriát ők eszneky te már elfogyasztottad korabban, ezeket kell ledolgoznod.
Mi nem tudjuk helyetted megállni.
az én titkos fegyverem a tictac
amikor épp nem ebédidő van de a szobatársam a munkában rágcsál valamit, általában kekszet vagy magokat akkor nekem is rágcáslhatnékom lesz (ebédidőben én eszem az én kajám, ő az övét, ezzel nincs bjaom). ez főleg du 3 fele van (5ig dolgozunk)
ilyenkor ha nagyon kívánom az édességet akkor megeszem 3-4 szem narancsos vagy erdei gyümölcsös tictacot, egyesével 8tovább tart). amíg elmajszolom adiig ő is megette vgay majndem megette a kekszét
ha nem is az édeset kívánom, hanem a rágcáslást, akor zöldséget eszem, van a munkahelyi hűtőmben mosott felvágott zöldség (vasárnap összekészítem, egész htére kitart egy fagyis dobozniy zöldség, paprika, répa, jégcsapretek, mindig ami szezonális)
ha pedig nem tudom eldönteni hogy mit kívánok vagy mtoviálni akarom magam hogy semmiképp se egyek ha a zöldség/ízesített tictac nem lenne elég, akkor eszem a fehér tictacot
azután aztán se édességet se semmit nem akarok enni, mert annyira mentolos hogy sokáig megvan a számban az íe. vizsont mikor beveszem a számba, a külső része édes, szóval minimálisan az is úgymond édesség
ezzel a telejs nassolásom havonta 1 fehér, 2 gyümöclsös (50 grammosak) tictac, tehát havonta 150, hetente 30-40 gramm cukor, tehát heti szinten 150 kcal körül van. ennyi bőven megéri hogy ne kívánjak rá más kajájára, és tényleg minden alkalommal rágcsálok valamit amikor más miatt megkívánom, hu bocsi, hosszú lett, de nekem ez vált be
Én is diétázom, és simán belefér a keretembe a pizza, rántott hús és a csirkepörkölt nokedlivel. Nyilván nem három tányérral.
Nagyon vigyázz, mert ha ilyen hülye divatdiétát követsz, hogy kívánóskodsz, akkor egy idő után úgyis feladod. Bele kellene mindennek férnie. Életmódot kellene inkább váltani.
K u r v á r a bírom az ilyen hozzászólásokat, hogy "ha kiegyensúlyozottan táplálkoznál, akkor nem lennél kívánós" meg akaraterő, meg mértékletesség. Hát ja, ha ez ilyen könnyű lenne, akkor mindenki lefogyna hamar.
És mi van az evés érzelmi részével, az illatokkal, a megszokással, a jeles alkalmakkal, az ajándék csokikkal? Mindre lehet válaszolni valamit, csak elég nehéz megcsinálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!