Havi 4-5kg fogyás normális?
Heti 1 kiló a max normális, én általában 0,5-öt ajánlok, így sokkal fenntarthatóbb diétát tudsz kialakítani és minőségibb a fogyás.
Esetleg ha tudod hány kalóriát eszel, akkor tudok segíteni. Illetve háyn cm vagy.
A szénhidrát 60-80 g között legyen / nap, az is lassan felszívódó, a többi nem számít. (Persze ne zsíros kolbászt egyél tepertő körettel, de érteni kell a lényeget).
Teljesen jó egyébként. Max. arra gyanakodhatsz, hogy mennyire szarul kajáltál eddig.
"A szénhidrát 60-80 g között legyen / nap, az is lassan felszívódó, a többi nem számít."
Én napi 200 g szénhidrát mellett is fogyok. Próbálom a fehérjét növelni a terhére, de eddig izmot nem veszítettem jelentősen, testzsírt viszont igen. 60 g szénhidráttal kóvályognék egész nap, mint a gólyaf@s a levegőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!