Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért tűnhet úgy, hogy fogytam...

Miért tűnhet úgy, hogy fogytam, ha kilóban nincs különbség? Ez normális lenne?

Figyelt kérdés
Többen említették, hogy vékonyabb lett az arcom. De kilóban ugyanannyi vagyok, tehát nem fogytam semmit. Viszont minden nap szoktam mozogni, igazából csak elliptikus tréneren edzek és annyi.

2021. dec. 16. 09:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A fogyás és súlyvesztés nem ugyan az. Tehát simán lehet hogy fogytál.
2021. dec. 16. 09:52
 2/3 anonim ***** válasza:
92%
Az edzés miatt. Az izom kevesebb helyet foglal mint ugyanannyi zsir
2021. dec. 16. 10:50
 3/3 anonim válasza:
93%

Meg is valaszoltad. Edzel. Az izom nehezebb mint a zsír.

Nalam is ez van. Kilóban nem hiszem hogy kevesebb lennék, egy ket regi gatyam sem jön ram. Sportolni is kezdtem es nem úgy valtozok mintha csak dietaznek. Latszik a valtozas,az arcomon is, tonusosabb lettem. Jobb az allokepessegem. A karomon nem lotyog annyira a zsír , hanem latszik valami izomkezdemeny 😆 amiatt nem annyira bővek a regi ingjeim. De nem bánom. A fenekem tök formás lett, eleg kemeny, de nem fer bele a regi nadragomba. Lehet nem is fog. Szoval valszeg kilóba nem sok a valtozas, de zsír helyett tobb izom van. En ennek is orulok. Aztan a zsír is majd lemegy jobban ahogy haladok, meg persze figyelek a kajara de nem sanyargatom magam. Az edzo szerint jól haladok, úgyhogy nem stresszelem magam a kilókkal.

2021. dec. 16. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!