Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fehérjeturmix és vitamin...

Fehérjeturmix és vitamin mehet egyszerre?

Figyelt kérdés
Próbálok természetes úton is bevinni vitamint a szervezetemben, de nem tudok minden nap kilószámra gyümölcsöt-zöldséget enni és vashiányos is vagyok, ezért sokszor szoktam fehérjeturmixot inni, edzés után az alapból jobban esik. Elkezdtem szedni szépségvitamint is, arra vagyok kíváncsi, hogy nem egészségtelen a ló túlsó oldalára átesni? Nem sok ennyi vitamin együtt? Ha igen, melyiktől váljak meg?
2010. szept. 11. 15:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem egyél egyféle multivitamint, nem kell többféle. Actival C-max szerintem bőven elég, meg mellé kis gyümölcs. Túladagolni nem lehet a vitamint egyébként.

A fehérjeturmix pedig olyan, mintha megennél egy szelet zsírmentes húst, nincs köze a vitaminhoz.

2010. szept. 11. 15:56
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)

Az a fehérjeturmix, amit én iszok teli van vitaminnal, 8 féle van benne, nagyjából ugyanaz mint a kapszulában, de akkor leváltom, köszi a tippet:)

2010. szept. 11. 16:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem lesz baj.Egyébként az ilyen szépségvitaminok,meg centrum,stb vitamintartalma kb 2-4 órára elég a szervezetnek annyira alacsony.Nem véletlen,hogy a centrumot is betiltották külföldön mert kamunak számít.

Szerintem vegyél scitec greens-t vagy daily vitamint ugyanonnan.

2010. szept. 12. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!