Mennyit fogyhatok ezekkel a változtatásokkal?
Sziasztok, sajnos nagyon meghíztam az elmúlt években, de most már nagyon elegem van. Meg akarok szabadulni az utolsó kiló hájtól is.
A helyzet az, hogy a 177 centis magasságomhoz 167 kilót nyomok. Tudom, nincs férfi 100 kiló alatt, de én már nagyon kipróbálnám milyen.
Egészen mostanáig napi 2 liter üdítőt ittam, szinte minden nap gyorskaját ebédeltem. Viszont úgy döntöttem egy-két hete, hogy nem iszom többé üdítőt és kerülöm a gyorskajáldákat. Edzőterembe járok, próbálok heti 5 alkalommal kardiózni. Mit gondoltok, ez elég? Mennyit fogyhatok így a következő hetekben? Mit javasoltok az éhség ellen? Eddig vizet ittam rá, de nem mindig hatásos.
Ez elliptikus sem veszes, mert igazabol problema azert van a futassal, mert ott nagyobb erovel csapod foldhoz a labad, igy a tenyleges sulyod sokszorosaval terheled hirtelen a terded. Az elliptikus trenernel meg ugye ilyen nincsen.
De lehet hogy valtogathatnad a szobabiciklit meg a trenert egy darabig. Jobb felni mint megijedni alapon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!