85 kilóról 55re mennyi idő alatt tudnék lefogyni?
Júniusig vagy júliusig lenne a legjobb. Ha mindennap 100-1200 kcal-t viszek be és heti 3x futok (Természetesen ha mozgok aznap kicsit többet vinnék be)
Ezzel jó eredmények lennének? Természetesen ha elérem a kívánt súlyt sem kezdek újra zabálni meg ugyanúgy számolom a kalóriát mi az az érték amikor még se nem fogyok se nem hozok. Régen is csináltam már ilyet akkor sikeres is volt a fogyás csak sajnos utána visszahíztam mert kétpofára ettem a gyors felszivodasu szenhidratdus kajakat(pl fehér kenyér tészta tesztaval) mostmar végleges életmód váltást tervezek eddig 2 hét telt el és nincsenek falásrohamok se szénhidrátéhség. Valami tanács esetleg ?
Hát lehetséges lerobbantani 30 kilót d enagoyn fog lógni a bőröd és így nehezebben regenerálódik mintha adnál magadnak több időt, szerintem addig tőzd ki a 65-70 kilót, az reálisabb. De amúgy az ezer kalória az kb garantál fuck it 2 hét után...
Amúgy nem tudom a többi adatod de 85 kilóval ilyen 2000 körül lehet a kereted kb, ha ehhez még naponta emeled az aktivitást pl mindne nap megtolsz 10-15 ezer lépést és néha futni is jársz és mellé tolsz egy 1500-as keretet az is zseniálisan hozza a heti 1-1.5 kilót. Illetve egy multivitamin tablettát szerezz be mert kevesebb bevitt kaja = kevesebb ásványi anyag és vitamin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!