Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 85 kilóról 55re mennyi idő...

85 kilóról 55re mennyi idő alatt tudnék lefogyni?

Figyelt kérdés

Júniusig vagy júliusig lenne a legjobb. Ha mindennap 100-1200 kcal-t viszek be és heti 3x futok (Természetesen ha mozgok aznap kicsit többet vinnék be)

Ezzel jó eredmények lennének? Természetesen ha elérem a kívánt súlyt sem kezdek újra zabálni meg ugyanúgy számolom a kalóriát mi az az érték amikor még se nem fogyok se nem hozok. Régen is csináltam már ilyet akkor sikeres is volt a fogyás csak sajnos utána visszahíztam mert kétpofára ettem a gyors felszivodasu szenhidratdus kajakat(pl fehér kenyér tészta tesztaval) mostmar végleges életmód váltást tervezek eddig 2 hét telt el és nincsenek falásrohamok se szénhidrátéhség. Valami tanács esetleg ?

2022. febr. 13. 21:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Hány kiló vagy, milyen magas? Őszig le lehetne adni. Persze ha csak nagyon ebben a "fix 1 kg hetente" dologgal számolunk, ami úgy se fog összejönni. Az ember teste nem egy gép. Pont ezért butaság ilyet eldönteni, hogy júniusra 30 kg minusz. Még egy szeptember közepére is csak úgy jönne össze, ha fixen lemenne heti 1 kg. Ehetsz te bármennyit, a fogyás akkor se lesz folytonos. Szóval nem feltétlen lesz meg havi szinten 4 kg minusz. Pl. nekem volt, amikor egy hónapban 2 kg sem jött össze, pedig rajtam aztán volt fölösleg, több mint 30 kg. Meg ugye minél kevesebb túlsúly van rajtad, annál nehezebb fogyni, mert akkor már egyszerűen nem tudsz akkora deficitet tartani, hogy gyorsabban menjen a fogyás. Szóval ha pl. 165 centi vagy, és 55 kg akarsz lenni, akkor az utolsó 10-15 kg valószínűleg akkor is nehezebben fog lemenni, mint az azelőtti 20. El kell fogadni, hogy ez nem fog összejönni nyárig. Sajnos előbb kellett volna elkezdeni gondolkodni. Meg ha sikerülne is, az ilyen fogyást úgy is visszahízza az ember, mert itt nem az van, hogy "belekezdek az életmódváltásba, és majd lassan leadom a súlyt", hanem "ezen az adott napra 30 kilóval kevesebb akarok lenni". Ahogy anno is visszahíztál, most is visszafogsz. 1000-1200 kalória nagyon kevés, egy kisgyerek többet eszik. Kezdd el most, és egészséges ütemben, 2023 nyarára már 30 kilóval kevesebb lehetsz.
2022. febr. 13. 21:38
 12/14 anonim ***** válasza:
88%
Én újévi fogadalomként döntöttem el, hogy lefogyok. Január 2.-án 111kg voltam kb 75 kilót tűztem ki célként. Jelenleg 97.5 vagyok és kb 1000-1200 kalórián élek. Se cukor, se tészta, sok zöldség és hús a lényeg (ami belefér a keretbe) valamint 2x eszek egy nap. Ha jól haladok nyárra meg is lesz a cél. Kezd el és neglátodt, jutsz ameddig jutsz, kevesebb leszel és jobban nézel ki.
2022. febr. 13. 21:59
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igazából 15 kiló ha sikerülne nyárig már boldog lennék!! utána meg majd a többi. Egyébként 170-cm vagyok.
2022. febr. 13. 22:17
 14/14 anonim ***** válasza:

Hát lehetséges lerobbantani 30 kilót d enagoyn fog lógni a bőröd és így nehezebben regenerálódik mintha adnál magadnak több időt, szerintem addig tőzd ki a 65-70 kilót, az reálisabb. De amúgy az ezer kalória az kb garantál fuck it 2 hét után...

Amúgy nem tudom a többi adatod de 85 kilóval ilyen 2000 körül lehet a kereted kb, ha ehhez még naponta emeled az aktivitást pl mindne nap megtolsz 10-15 ezer lépést és néha futni is jársz és mellé tolsz egy 1500-as keretet az is zseniálisan hozza a heti 1-1.5 kilót. Illetve egy multivitamin tablettát szerezz be mert kevesebb bevitt kaja = kevesebb ásványi anyag és vitamin.

2022. febr. 14. 03:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!