Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Diétázás esetén ignoráljam a...

Diétázás esetén ignoráljam a kínai ételeket, vagy jöhetnek?

Figyelt kérdés

2022. febr. 12. 18:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
37%
Gyerekek, mit kell ezen túlbonyolítani? Mindenki azt eszik, ami neki jó, addig, amíg az belefér a napi adagba, vagy ha nem, akkor a következő nap csökkenti. Hadd döntse már el az ember, hogy diéta alatt mit ehet és mit nem. Ha komolyan vesszük, akkor igazából csak vizet lehetne inni, mert se tészta, se krumpli, se rizs, se pékárú, se édesség, se ez, se az.
2022. febr. 12. 22:23
 12/14 anonim ***** válasza:
58%

"Hadd döntse már el..."

Eldöntheti, de a kérdező pont nem tudja eldönteni, ezért tette fel a kerdést.

2022. febr. 12. 22:55
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
2-es, ha te kérdezted, hogy mi ez a lepontozás, részemről az, hogy azt mondtad se krumpli, se tészta, se rizs. És ez hülyeség. Szóval én ezért.
2022. febr. 13. 19:33
 14/14 anonim ***** válasza:
15%
Még egyszer: nem a 2es kérdezte, mi ez a lepontozás, hanem én, 1es. De azóta azt a válaszomat is leponzozta a sok fogyatékos, amiben ezt leírtam. Szóval egyetek sünt.
2022. febr. 13. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!