Kínai kaja jó fogyókúrára?
nincs olyan téel ami hizlal, az hizlal ha összességében több kalóriát eszel mint amire szükséged van
az nem világos hogy ezt magadnak készíted vagy étkezdében eszed. ha magadnak készíted, akkor ki tudod mérni a rizs és a tészta mennyiségét, tudsz teljes kiőrlésű avgy durum tésztát használni hogy meglegyen a rost
ropogós csirkét egyátlalán nem ajánlok, otthon készítettet sem, rnegeteg olajat felvesz sütés közben, ami totál felesleges kalóriabevitel miközben észre se veszi az ember. de akár 2-300 kcal is lehet csak maga az olaj, ami már kitesz egy uzsonnát is
amit nem látok ebben a felsorolásban az a zöldség meg igazából a csirkén kívül semmi ami táplálna
a csirke tök jó fehérjeforrás ha kevés zsíadékon van elékszítve, comb és mell egyaránt (a rántottat tessék elfelejteni)
a tésztát ha máshol eszed, tuti hogy a diétához túl nagy adag, akár duplájna annak ami amúgy kényelmesen beleférne a kalóriakeretedbe és mivel nagy eséllyel fehér tészta nem is laksz jól tőle annyira
a kínai ételek főleg ha étkezdében készülnek, tele vannak mézzel és/vagy cukorral ami szintén fokozza hosszútávon az éhségérzetet és ingadoztataja a vércukrot ami minden csak neme gészséges. ráadásul az utána lévő hirtelen éhségérzet és falási roham garantáltan megakadályoz a fogyásban
szóval összességében amit javaslok hogy ékezdében ilyet abszolút ne egyél 'fogyókúra' alatt és heti párszor készítsd el magadnak ha ennyire szereted
- natúr csirkével
- kontrollált mennyiségű szósszal és kontrollált menyiségű durum/teljes kiőrlésű tésztával
- kevés olajjal (a pirítást így nehezebb megoldani, de totál nem éri meg az a sok olaj)
- hozzáadott zöldségekkel 8akrá melé eszel egy salátát
Igen, úgy jó lesz.
Én úgy fogytam le 30 kilót, hogy mindent ettem. Pl. Burger Kinget, Kfc-t is, havonta 1x meg ilyenek. Csak odafigyeltem a kalóriabevitelre/deficitre közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!