Hogyan tudnék szálkásítani? Soha nem sikerül. Sokszor leépül az izomzatom. Kicsit husi vagyok, szeretnék szárazabb lenni. 160/57.
Figyelt kérdés
Napi kaloriaigenyem 1600-1900 az órám szerint.
Mondjuk 1700at ennék minden nap. Rizs /csirkemell. Fehérjepor. Variálni nem igazán szeretem, hogy reggelire zab/estére túró. Nekem jobban bejön,ha mindig ugyan azt eszem reggel delbe este.
2022. febr. 11. 19:54
1/2 anonim válasza:
makróid mennyik?
Menniyt edzel?
vagy nem edzel eleget / elég jól, vagy neme szel fehérjét. ha ez a kettő megvan akkor szálkásodnál
2/2 anonim válasza:
Úgy kell enni, hogy egész napra legyen felszívható tápanyaga az izomzatodnak. Tehát nem az, h reggel bezabálsz, hanem érted na. De egyél rendesebb adagokat. Egyébként ilyen kis testsúlyban, ha eleget edzel gyorsan látni fogod az eredményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!