Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan álljam meg hogy ne...

Hogyan álljam meg hogy ne zabáljak?

Figyelt kérdés

Tavaly elkezdtem kalóriát számolni. Ugyanúgy ettem csak kicsit kevesebbet,de egyáltalán nem éheztem és életem legjobb alakját értem el.

Munkahelyet váltottam, azóta valahogy nem megy se a kalória számlálás, sem a mértékletes evés.

Munka eléggé pörgős, kevés idő van enni,úgyhogy csak befalom amit viszek. A víz fogyásztásra figyelek,2 liter meg szokott lenni naponta.12 óra után hazaérek és konkrétan felzabálom a hűtőt,addig emeddig nincsen meg az a jóllakottság érzetem. Ezen szeretnék változtatni mert hosszú távon nem a legjobb. Erre valami ötlet? (23/,166 cm , 54 kg)

2022. febr. 5. 21:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Valami tápláló turmixot is vihetsz akár, ha csak az az egy alkalmad van enni. Inni gondolom ihatsz, megcsinálod reggel/este, és vsóiszed magaddal a vized mellé. Tehetsz bele gyümölcsöt, fehérjeport, esetleg joghurtot, zabot, illetve valami folyadék, turmixolod és ihatod is.
2022. febr. 6. 13:00
 12/18 anonim ***** válasza:
82%

10, ezt a baromságot...

Ha éhes, egydn b.szki, ne fahéjas vizet igyon, ami semmit nem ér, ráadásul undorító.

Az almaecettől ugyan mit vársz??

Jézusom.

2022. febr. 6. 13:07
 13/18 A kérdező kommentje:

Köszi a választ mindenkinek! :)

Igen, egyébként szoktam reggelizni zabkását vagy granolat szoktam enni.

2022. febr. 7. 09:34
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

inkább te egyél valamit, látom felment a cukrod! :D

Nem csak almaecet köti le a cukrot, hanem minden "étkezési sav" fékezi a cukorfelszívódást!

Ezért nem hányod el magad a kólától se,

(14 gramm cukor / deci az eredeti amerikaiban) amit ugyebár simán beszlopálsz fahájjaromával / vanilia aromával is! (Magyarországon nem kapni max a british strore-ban)

Egyébként meg élelmiszerkémiából érettségiztem, szerintem azért valamit értek hozzá! Thanks!

2022. febr. 8. 21:07
 15/18 anonim ***** válasza:
56%

A zabkása talán, de a granola nagyon nem meríti ki a tápláló reggeli fogalmát.

Főleg zsír és gyorsszénhidrát, nincs mellette fehérje amire egyrészt szükséged van, másrészt lassítaná a felszívódást.

A helyedben átszoknék valami más reggelir pl tk kenyér alapú, tojással vagy sonkával, töldségekkel. Az jól eltslít. És zabkását meg csomagolhatsz, egy kanál kell hozzá és 3 perc alatt betorolod a munkában is.

Persze lehet neked így beválik de az is lehet hogy pknt smiatt vagy ehes (granola mellett szints biztos)

2022. febr. 8. 22:24
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Hallgass a dokira, aki állandóan koplal, mégis eszik, fogy , de sosem éhes: https://www.youtube.com/watch?v=sko2gWFcqvU
2022. febr. 8. 22:31
 17/18 anonim válasza:
Akkor Ne Zabálj!
2022. febr. 8. 22:54
 18/18 anonim ***** válasza:

Élelmiszerkémiából érettségiztél, grat.

Szerinted hova kerül a 14 gramm cukor, ha lassabban szívódik fel? Ugyanoda, mint ha gyorsabban.

Lassú felszivódást ajánlani fogyásra édeskevés és hülyeség is, ha számolná a kalóriákat, az érne is valamit. Az almaecet és egyebek kb 2%-kal javítanak az ember fogyásán.

2022. febr. 9. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!