Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehetne ezt elérni?

Hogy lehetne ezt elérni?

Figyelt kérdés

Mit kell csinálni ahhoz, hogy ilyen alakom legyen mint a képen szereplő személyeknek?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2022. febr. 4. 15:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Akkor mi a kérdésed?Számtalan olyan szakember van aki ezt elmagyarázza neked vannak jó könyvek a témával kapcsolatba és még videók is szólnak az izomépítésről.Kb 1 pillanat alatt találsz anyagot amit ha elolvasol akkor szépen megtudod a választ, ha már ennyire ilyen alakot akarsz akkor ne légy lusta rászánni pár órát.
2022. febr. 5. 13:48
 12/22 A kérdező kommentje:
Nem lusta vagyok csak érdekelt itt mit mondanak az emberek 😃
2022. febr. 5. 13:51
 13/22 anonim ***** válasza:
Tehát inkább a bizonytalant választod a biztos helyett.Inkább megbízol ki tudja kiben minthogy elolvass egy könyvet vagy segítséget kérj egy szakembertől.Hidd el jobban jársz ha keresel egy edzőt megmutatod a képeket és segít kihozni a maximumot saját magadból.Azt se tudjuk milyen a testfelépítésed a táplálkozásod a bíró képességed van e betegséged stb.
2022. febr. 5. 14:48
 14/22 A kérdező kommentje:
Arra lettem volna kíváncsi leginkább, hogy ha vékonyabb vagyok ennél akkor ha ilyen alakot akarok kell e fogyókúráznom
2022. febr. 5. 15:35
 15/22 anonim ***** válasza:
Olvasd el mèg egyszer mit írtàl
2022. febr. 5. 17:19
 16/22 A kérdező kommentje:
Tudom mit írtam de ha a kérdésre erdembeli választ nem tudsz adni inkább ne spammolj köszi 😃
2022. febr. 5. 17:23
 17/22 anonim ***** válasza:
Ha most nem így nézel ki, és nem vagy hajlandó izmot építeni, akkor már tényleg csak az marad, hogy másik szülőket választasz.
2022. febr. 5. 18:05
 18/22 A kérdező kommentje:
Nem volt szó arról, hogy nem vagyok hajlandó izmot építeni 😃
2022. febr. 5. 19:44
 19/22 anonim ***** válasza:
Akkor kérlek tisztázd már mit szeretnél és mire vagy hajlandó.
2022. febr. 5. 20:56
 20/22 A kérdező kommentje:
Mivel nem vagyok tapasztalt ebben a témában tanacsokert tettem fel a kérdést, ha izomnovelest javasolsz vagy javasoltok akkor utána nézek és azt fogom csinálni, hogy esetleg hasonló alakom legyen, ha mást akkor meg ugyanez
2022. febr. 5. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!